CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara

 
Formula 1 Herbalife aroma de mar glazurat si scortisoara

Formula 1 Herbalife aroma de mar glazurat si scortisoara

Sarbatorile de iarna sunt mereu asteptate. E o pauza bine meritata alaturi de cei dragi, cateva momente de rasfat si bucuria cadourilor surpriza. Dar este si perioada cand silueta noastra este uneori in pericol, cand suntem predispusi sa luam repede in greutate. Chiar daca friptura, prajiturile cu ciocolata din belsug si paharul de sampanie iti vor face cu ochiul si iti vor ispiti simturile, nu trebuie sa uiti de nutritia sanatoasa. Fie ca esti la dieta sau pur si simplu doresti sa ramai in forma, este important sa ai grija de corpul tau cu ajutorul un meniu moderat si sanatos, exercitii fizice si consum adecvat de lichide.

De Sarbatori, Herbalife iti aduce Shake-ul Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara, in editie limitata.

Herbalife Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara poate fi aliatul tau de nadejde in preajma sarbatorilor de iarna, atunci cand mesele sunt bogate in calorii, iar gandul kilogramelor in plus devine apasator.

Shake-ul te ajuta sa te bucuri de sarbatorile de iarna, fara sa ai grija siluetei! Pentru zilele friguroase de iarna, shake-ul poate fi consumat si cald, inlocuind una dintre mese. Shake-ul Formula 1este recomandat sa fie consumat ca parte integranta a unei dietei zilnice echilibrate si a unui stil de viata sanatos ce include activitate fizica regulata si consum adecvat de lichide, pentru cei care vor sa isi tina sub control greutatea.

Shake-urile Formula 1 contin o combinatie echilibrata de proteine, carbohidrati complecsi vitamine si minerale. Rapid, delicios si usor de preparat, shake-ul este bogat in substante nutritive esentiale pentru o masa consistenta si sanatoasa.

Shake-urile Formula 1 reprezinta cea mai buna solutie pentru obiectivele tale pe nutritie. Cu mai putin de 220 calorii pentru fiecare portie, shake-ul te ajuta sa-ti controlezi aportul caloric si sa ai un nivel optim de energie.

Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara este  disponibila acum pe wellness.ro.  Click aici pentru comanda.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .