CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari, Slabire

Cum slabesti cu Herbalife

 

Porneste cu dreptul in lupta cu kilogramele urmand programele de slabire Herbalife, respectand urmatorii pasi:Cum slabesti cu herbalife

  1. Masoara-ti corpul si cantareste-te inainte de a incepe programul. Tine minte data la care ai inceput, masoara-te si cantareste-te o data la 3 zile pentru a-ti urmari progresul.
  2. Intotdeauna, incepe programul dimineata, dupa 30 de minute dupa de te-ai trezit. Durata dintre mesele tale ar trebui sa fie de aproximativ 5 ore.
  3. Primele zile ale programului de slabire sunt foarte importante. Asigura-te ca urmezi programul cu exactitate, pentru a observa rezultatele.
  4. Pentru a pierde in greutate, trebuie sa introduci in dieta ta mai putine calorii decat consumi. Ideal ar fi ca pierderea grasimii corporale sa rezulte din diferenta de calorii. Herbalife ofera un foarte hranitor program de control al caloriilor pentru a ajuta la scaderea in greutate.
  5. In functie de greutatea corporala, nivelul de activitate fizica si de metabolism in general, o dieta de 1000-1500 kcal/zi (4200-6200 kj/zi) ar trebui sa aiba ca efect scaderea in greutate in cazul unui adult.

Pentru a slabi:

– Inlocuiesti pur si simplu 2 mese/ zi cu un delicios dar nutritiv shake Formula 1, si mananci la una din mese, alimente bine echilibrate pentru a lua vitaminele si mineralele necesare.

Cum slabesti cu herbalife

Pentru a te mentine:

– Inlocuiesti o singura masa pe zi cu un shake Formula 1 si mananci doua mese echilibrate.

Persoanele care au peste 100 kg, este posibil sa aiba nevoie de un shake Formula 1 suplimentar, shake care sugeram sa fie consumat seara tarziu.

In functie de programul ales, este posibil sa aveti nevoie sa consumati si alte suplimente Herbalife. Puteti incepe cu un program mic Herbalife, adaugand ulterior mai multe produse de slabit Herbalife.  Aici puteti alege un program Herbalife pentru slabire si puteti plasa online comanda de produse Herbalife.
Exercitiile regulate, o nutritie echilibrata si o dieta controlata din punct de vedere caloric sunt cerintele de baza ale oricarui program de slabire.

 

Etichete: , ,

2 comentarii pentru “Cum slabesti cu Herbalife”  

  1. Mirzea valerica spune:

    Am 95 de kg ce am nevoie?

  2. wellness spune:

    Cu produse herbalife pentru slabire puteti controla greutatea corpului. Fiecare corp are o anumita tipologie si o greutate ideala specifica. Vedeti aici:
    https://www.wellness.ro/Calculator-Greutatea-Ideala-sp-25-sp.html

Adauga un comentariu pentru Cum slabesti cu Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Cum slabesti cu Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .