CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

Cum sa-ti faci un selfie perfect?

 

selfieFie ca iti place sa faci poze sau sa te prostesti in fata aparatului de fotografiat, se pare ca este pur si simplu imposibil sa nu faci un selfie la un moment dat! Din moment ce aceste imagini sunt din ce in ce mai raspandite in retelele sociale, iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca vei arata perfect!

La un eveniment urias din Chicago, Illinois numit Extravaganza Herbalife, unde erau mii de persoane, toata lumea facea selfie pentru a posta pe retelele de socializare. Toti oamenii spuneau “hai sa facem un selfie si te voi eticheta” sau „hai sa facem un selfie si o sa-l pun pe Twitter”.

Toti au conturi pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram) si aceste retele sunt pline de poze selfie. Un selfie este definit ca fiind o fotografie autoportret facuta cu un aparat de fotografiat digital, smartphone, tableta sau webcam, special facuta pentru a o posta pe retelele de socializare.

Unele poze selfie sunt uimitoare, cum ar fi celebritatile sau alti oameni. Totodata, in anumite situatii, o poza selfie a distrus casnicia!

Iata cateva sfaturi pentru un selfie perfect

Studiaza-te putin
Acest lucru ar trebui sa fie evident. Este important sa te studiezi putin inainte. Acest lucru este esential. Iti poti face un selfie, iar daca nu iti place il stergi si faci altul, dar gandeste-te la un selfie pe care il faci cu cineva si este postat pe o retea de socializare. Prietena ta arata perfect, iar tie parul iti sta urat, ti s-a intins rimelul sau ai ceva pe fata. Prietena ta va posta fotografia in care ea arata uimitor.

Studiaza ce este in spatele tau
Daca iti doresti cu adevarat sa-ti faci un selfie, asigura-te ca verifici ceea ce este in spatele tau. Nu este nimic mai rau decat un selfie facut intr-un dormitor murdar (mancare sau haine aruncate pe jos) sau sa vezi mobilierul din casa. Este important sa alegi un fundal bun. Gaseste structuri solide colorate sau texturi unice pentru a face un selfie perfect. Un fundal urat poate sa strice fotografia.

Lumina este totul
Fara nici o indoiala, lumina este cel mai important factor atunci cand vine vorba despre un selfie. Lumina interioara nu este cea mai buna. Soarele este perfect. Pentru a avea poze perfecte, fa-ti un selfie cu fata la soare. Atunci cand stai cu spatele la soare si iti faci o poza, vor aparea numeroase umbre nedorite.

Cat mai multe poze selfie
Este apreciat faptul ca aparatele de fotografiat si telefoanele pot face sute de poze intr-un ritm rapid. Deci, fa-ti cat mai multe poze selfie. Schimba-ti putin pozitia la fiecare poza. Rar obti un selfie perfect de la prima poza. Cu cat mai multe poze iti faci, cu atat ai sanse mai mari sa faci un selfie perfect.

Apasa pe butonul de fotografiat
Cel mai bun lucru despre un selfie este ca poti sa ti-l faci singura. Distreaza-te si nu fii prea serioasa. Poti sa alegi diferite pozitii sau unghiuri si poti obtine un selfie perfect, in care bratul tau nu este in imagine. Cand faci in cele din urma fotografia perfecta, in care ai un zambet perfect, pastreaz-o. Deci, cand prietena ta vrea sa faca un selfie cu tine la sala, fa poze din toate unghiurile si aminteste-ti sa stergi imediat pozele ridicole! Nu stii niciodata cine ar putea sa le vada.

Editeaza-le inainte sa le postezi
Uneori esti entuziasmata sa postezi pe retelele de socializare. Vrei sa vezi cat de multe aprecieri, comentarii sau distribuiri si nu vrei sa astepti. Daca vrei sa ai cele mai bune poze selfie, trebuie sa le editezi putin inainte. Acest lucru dureaza cateva minute si multe aparate si telefoane au capacitatea de a edita fotografiile inainte de postare. Poti sa decupezi, sa schimbi luminozitatea, sa scoti ochii rosii, sa faci poza alb-negru sau sepia. Vei fi fericita ca ai asteptat.

Gata cu pozele sefie plictisitoare
Sa recunoastem, ca ne plictisim sa vedem mereu poze cu prietenii nostri in aceeasi ipostaza. Trebuie sa gasesti postura perfecta. Poti sa faci un selfie in care sa te strambi sau sa porti o palarie diferita. Daca faci un selfie de grup, alege-ti o tema, cum af fi: fete surprinse, speriate, sexy etc. Distreaza-te!

Camera din fata vs camera din spate
Poti folosi camera din fata a telefonului, in care te vezi exact ca intr-o oglinda. Totusi, camera din fata nu este atat de performanta ca aceea din spate. Cu camera din spate, trebuie sa-ti faci poza, apoi sa intorci telefonul sa vezi cum a iesit poza. De aceea, trebuie sa faci multe poze pentru a face una perfecta. Camera din fata iti ofera posibilitatea sa faci un selfie in care vezi cum arati. Pentru a vedea care ti se potriveste, incearca-le pe amandoua si vezi ce poze selfie iti plac mai mult.

Sa gasesti pozitia perfecta, lumina buna sau sa-ti ti mana fara sa se miste este destul de dificil. Respira adanc, relaxeaza-te, pune-te intr-o anumita postura si apasa pe buton. Lumina soarelui, pozitia perfecta si capul putin inclinat si vei avea un selfie perfect!

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa-ti faci un selfie perfect? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 Cum sa-ti faci un selfie perfect?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .