CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Atentie la caloriile din bauturi!

 

Atentie la caloriile din bauturi!

Caloriile din bauturi adauga calorii goale si zahar dietei tale zilnice, fara a adauga valori nutritionale. Poate fi un adevarat soc sa afli cat de multe calorii contine o bautura obisnuita.

Majoritatea oamenilor isi incep ziua la un moment dat cu un pahar de suc baut din cutie, cafea, cappucino sau ceai, cu un continut foarte ridicat de zahar, amestecate cu alcool sau combinate de-a lungul unei zile.

Adevarul este ca majoritatea acestor bauturi au foarte multe calorii si nu este de mirare ca cei care le consuma permanent iau in greutate, pe masura ce corpul nu reuseste sa arda caloriile provenite de la alimente si de la aceste bauturi.
Daca pentru a-si mentine greutatea o femeie trebuie sa arda 2000 de calorii zilnic, iar un barbat in jur de 2500 de calorii, va trebui sa consumi cu cel putin 500 de calorii mai putin, in functie de gen, pentru a pierde in greutate in jur de jumatate de kilogram pe saptamana. Pentru a slabi, o femeie trebuie sa urmeze un program de slabire bazat pe 1200-1500 de calorii/zi iar un barbat in jur de 1800-2000 de calorii, in functie de metabolismul fiecaruia.

Aceste bauturi pot avea efecte vizibile asupra greutatii unei persoane care nu urmareste sa piarda in greutate iar cei care vor sa slabeasca trebuie sa fie extrem de atenti la ce si cat consuma.

Aceste bauturi au o valoare nutritionala foarte scazuta sau chiar inexistenta. Cand reduci din aportul de calorii pentru a slabi, reduci si valoarea nutritionala a alimentelor pe care le consumi si trebuie sa stii ca bauturile pe baza de zahar nu au ce cauta in dieta ta.

Sucul de portocale dimineata, nu face altceva decat sa iti creasca nivelul de zahar din sange asa ca este primul pe care va trebui sa il scoti din dieta – trebuie sa renunti la orice suc care nu este pregatit de tine.

Bauturile pe baza de cafea sunt pline de grasimi si zahar, bauturile acidulate pot contine peste 10 linguri de zahar/250ml iar cocktail-urile pe baza de alcool sunt adevarate bombe calorice pentru ca sunt o combinatie intre alcool si sirop din zahar.

Toate aceste bauturi iti incetinesc metabolismul, te deshidrateaza si te storc de energie, pe masura ce depoziteaza zaharul in exces si grasimile.

Inamicii siluetei:

1. Ceai Long Island 780 calorii
2. Margarita 740 calorii
3. Pina Colada 644 calorii
4. White Russian 425 calorii
5. Kahlua Mudslide 440 calorii
6. Martini 438 calorii
7. Mai Tai 350 calorii

* caloriile sunt comform articolului din revista Forbes

Trebuie sa mentionez faptul ca sunt multe alte riscuri asociate cu consumul de sucuri, cafea, bauturi acidulate, alcool, ect., exceptand continutul ridicat de zahar care ridica nivelul de zahar din sange, lucru care are un impact foarte mare asupra metabolismului – aceste bauturi extrem de acide iti dreneaza corpul de nutrienti, de calciu si pot contribui la multe probleme de sanatate.

Calorii in bauturi obisnuite:

Coca Cola 350 ml 137 kcal
Cidru de mere 350 ml 129 kcal
Cafea cu lapte 250 ml 115 kcal
Ceai cu lapte 340 ml 105 kcal
30% Suc de portocale 200 ml 102 kcal
100% Suc de portocale 200 ml 80 kcal
Bautura cu vitamine 140 ml 60 kcal
Cafea cu continut scazut de zahar 190 ml 38 kcal
Ceai negru fara zahar 340 ml 0 kcal
Ceai verde 340 ml 0 kcal
Ceai oolong 340 ml 0 kcal

Cu siguranta nu vrei sa iti compromiti sanatatea doar pentru a-ti satisface placerea de a consuma anumite bauturi. E timpul sa inlocuiesti aceste obiceiuri proaste cu unele sanatoase.

Gandeste-te la consecinte inainte de a bea bauturi pe baza de zahar! Alege sa bei apa sau ceai verde, in loc!

Herbalife iti pune la dispozitie Termojetics pe baza de plante, un ceai bogat in antioxidanti care iti va ajuta metabolismul si te va ajuta sa fii in alerta pe tot parcursul zilei. Herbalife se asigura de fiecare data ca proprietatile antioxidante ale frunzei de ceai verde sunt pastrate in ceaiul Termojetics Herbal.

Bautura Concentrate Herbal Aloe Vera este alternativa perfecta a sucurilor acidulate.
Sunt multe alternative de bauturi sanatoase, dar apa si ceaiul verde sunt in topul listei!

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Atentie la caloriile din bauturi! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Atentie la caloriile din bauturi!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .