CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

6 Sfaturi care te vor ajuta sa iti faci somnul de frumusete

 

somn-de-frumuseteSomn si Frumusete! Sari peste orele in care ar trebui sa dormi? Cu totii stim cat de importanta este o nutritie sanatoasa si un stil de viata activ pentru sanatatea si pentru aspectul nostru. Trebuie sa stii ca un somn bun este crucial! Este numit “somn de frumusete” pentru un motiv si poate fi o scuza nevinovata sa dormi si sa te odihnesti cat mai mult posibil. Uneori nu este atat de usor!

Sa ai un somn bun noaptea, indiferent de cat de obosit esti, poate fi dificil. Avem atat de multe lucruri de facut si atat de multe in minte, ca uneori este greu sa te deconectezi de toate si sa ai un somn de calitate. Fara somn, tindem sa aratam obositi, tristi si mai batrani!

Somnul de Frumusete

Mai jos ai cateva sfaturi care te vor ajuta sa intri in lumea viselor pentru un somn linistitor de 8 ore.

Exercitii fizice
Exercitiile fizice te vor ajuta sa iti tii hormonii de stres sub control. Daca ai 20 de minute libere si poti sa faci o plimbare, fa-o! Acea plimbare te va ajuta sa dormi mai bine.

Nu manca prea tarziu
Incearca sa nu mananci chiar inainte de a merge la culcare. Mesele copioase duc la un sistem digestiv activ, lucru care duce la un somn intrerupt. Evita cofeina! Cafeaua, ceaiurile fara plante, anumite sucuri racoritoare, ciocolata, toate contin cofeina – un stimulent care te va tine treaz cu siguranta, mai mult timp decat iti doresti. Incearca sa eviti cofeina cu cel putin 4 ore inainte de a te pune in pat. Opteaza pentru ceaiul de musetel care este perfect pentru momentul dinaintea somnului.

Foloseste-ti patul pentru somn
Este timpul sa inchizi televizorul, sa lasi jocurile video si sa inchizi laptopul. Paturile sunt pentru somn, nu pentru munca. Daca folosesti patul pentru somn si nu ca substitut al canapelei, cu siguranta vei reduce riscul de a dezvolta o tulburare de somn.

Un dormitor confortabil este esential
Dormitorul ar trebui sa fie camera ta preferata din toata casa. Este confortabil, este placut si calm. Cele 3 aspecte de care ai nevoie pentru a avea un somn de frumusete care sa dureze intreaga noapte. Ai grija ca lumina din dormitorul tau sa nu semene cu lumina dintr-o camera de interogare, pastrand-o slaba. Fa tot ce este necesar pentru a elimina zgomotul in exces si pastreaza temperatura in jurul valorii de 20 de grade C, daca este posibil. Un dormitor in care este prea cald sau prea frig nu iti va oferi un somn de calitate.

Dezvolta un ritual relaxant
Incearca sa te pui la somn in jurul aceleasi ore si sa te trezesti la aceeasi ora in fiecare dimineata. Fa o baie relaxanta: asculta muzica, citeste revista preferata. Alege activitati lipsite de stres pentru a incuraja relaxarea. Filmele infricosatoare nu sunt o idee buna inainte de somn.

Deconecteaza-te
Desi poate ti se pare o pierdere de timp, noteaza-ti o lista cu lucruri de facut, trece pe foaie frustrarile de peste zi sau pastreaza un jurnal. Cu siguranta vei reusi sa dormi mai bine noaptea. Ia gandurile din creier si pune-le pe hartie. Astfel nu vei mai sta intins in pat gandindu-te la tot ce ai uitat sa faci sau iti doresti sa fi facut. Limpezeste-ti capul pentru a face loc unor vise frumoase.

De ce este important ca nimic sa nu intervina intre tine si somnul tau de frumusete

Tine minte, corpul se repara atunci cand dormim. Corpul lucreaza toata noaptea pentru a ajuta la vindecarea celulelor iar acest lucru afecteaza in mod direct sanatatea si aspectul pielii tale. Daca nu dormi suficient, liniile fine si ridurile apar mai vizibile, te trezesti cu cearcane si pungi sub ochi iar tenul arata palid si lipsit de stralucire. De asemenea, starea de spirit nu este chiar roz. Cand esti morocanos, nu zambesti prea mult si crede-ma, un zambet fabulos poate lua ani buni de pe fata ta.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru 6 Sfaturi care te vor ajuta sa iti faci somnul de frumusete 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 6 Sfaturi care te vor ajuta sa iti faci somnul de frumusete
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .