CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

6 pasi usor de urmat catre o alimentatie sanatoasa!

 

In alimentatia dumneavoastra se regasesc produse tip fast-food? Va amintiti cand ati mancat ultima data un fruct sau legume? Este ziua dumneavoastraAlimentatie sanatoasaplinadegustari intre mese neplanificate sau snaks-uri? Daca va regasiti in cele de mai sus, asta inseamna ca alimentatia dumneavoastra are neaparata nevoie de o schimbare!
Dar de unde sa incepeti?
Persoanele ale caror diete au nevoie de schimbari majore, se simt de obicei coplesite de multitudinea de schimbari pe care trebuie sa le adopte. Aceste schimbari trebuie facute pe rand astfel incat sa observati beneficiile nutritionale ale acestor mici schimbari pe parcursul unei zile.
Incepeti sa puneti in practica acele schimbari cu urmatoarea masa pe care trebuie sa o luati!
1. Inlocuiti sucurile dulci cu apa rece si veti scapa de cel putin 150 calorii din alimentatia dumneavoastra zilnica. Faceti asta timp de o luna si veti scapa de aproape 500 de grame de grasime din corpul dumneavoastra si veti reduce cantitatea de zahar consumata cu 6 cani.
2. Inlocuiti produsele de patiserie cu fructe. Astazi, terminati-va masa cu un fruct in locul produselor de patiserie. Fructele proaspete si dulci sunt pline de fibre si antioxidanti si sunt cu adevarat capabile de a satisface pofta de dulce. Oamenii imi spun mereu ca acest obicei i-a ajutat cu adevarat sa renunte la dulciuri si prajituri.
3. Inlocuiti painea alba cu cea neagra. Un truc cu adevarat usor: incercati sa inlocuti painea alba cu cea neagra cand prajiti paine sau cand preparati sandwish-uri. Aceasta este o metoda simpla de va ridica nivelul de fibre din organism.
4. Mancati intotdeauna dimineata. Daca sunteti genul care sare peste micul dejun, va propunem sa nu mai faceti lucrul asta incepand de maine. Va veti mentine nivelul energiei ridicat pana la pranz. Studiile arata ca celor care mananca dimineata le este mai usor sa isi mentina greutatea la un nivel normal decat cei care sar peste aceasta masa. Daca sunteti pe fuga, incearcati un shake proteic, un baton proteic, un iaurt, un fruct.
5. Consumati produse bogate cu calciu! Beti lapte degresat, mancati branza de vaca, iaurt sau cas proaspat. Calciul este important pentru sanatatea oaselor si ajuta muschii sa se contracte sau sa se relaxeze. Daca suferiti de intoleranta la lactoza, consumati produse derivate din soia cum ar fi lapte de soia, branza sau iaurt.
6. Inlocuiti carnea cu peste. Daca, de obicei, carnea de vita si cea de pui sunt in alimentatia dumneavoastra, incercati sa consumati peste astazi. Pestele contine grasimi sanatoase Omega-3, este bogat in proteine si sarac in calorii. Amestecati somon, ton si avocado pentru a pregati un sandwish sau incercati salata de creveti pentru o masa rapida. Daca nu stiti sa gatiti pestele sau nu va place, nu ezitati sa il comandati la urmatoarea masa pe care o luati la restaurant.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru 6 pasi usor de urmat catre o alimentatie sanatoasa! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 6 pasi usor de urmat catre o alimentatie sanatoasa!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .