CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

10 alimente care te ajuta la detoxifiere

 

alimente detoxifiereDaca ai intrecut un pic masura si simti ca este necesar sa mananci sanatos, trebuie sa incepi prin a-ti schimba alimentele. In unele cazuri detoxifierea consta in diete care priveaza caloriile – inca mai exista modalitati pentru a obtine corpul la care visezi. Exercitiile sportive, eliminarea alcoolului si a zaharului sunt inceputul pentru o dieta sanatoasa. Cateva sfaturi suplimentare nu iti vor face rau.

Iata 10 alimente sanatoase, cu propietati de curatare naturala. Acestea trebuie sa le incluzi in mesele pe care le iei, pentru ca te vor ajuta sa iti cureti organismul de alimentele nesanatoase.

Macris

Spre deosebire de celalalte legume, se spune ca macrisul are o valoarea nutritionala foarte mare si contine o serie de substante active mai rar intalnite in celalalte vegetale.

Du-te cu gandul dincolo de sandwich-uri si pune macris in salata. Acesta te va ajuta sa ai energie, iti va curata ficatul de enzime si vei vedea rezultatea pozitive in organimul tau.

Apa cu lamaie

Lamaile sunt o sursa bogata de vitamina C si iti ajuta organismul sa se detoxifieze de resturile nesanatoase. Multi doctori recomanda sa bei apa cu lamaie in fiecare dimineata deoarece acest lucru ajuta la digestie.

Frunzele verzi

Exista o gramada de modalitati in folosirea verdeturilor in dieta ta – le poti manca crude, le poti face cu bulion, pot fi adaugate la sucuri sau la sote-uri cu un pic de ulei de masline. Frunzele verzi cresc gradul de clorofila in tractul digestiv si ajuta organismul sa scape de toxinele de mediu, cum ar fi smog si erbicide.

Fructele proaspete

Pline de vitamine, atioxidanti si fibre, fructele sunt o necesitate pentru o dieta sanatoasa. Dupa ce o buna perioada de timp ai consumat alimente cu grasimi nu te poti gandi la o modalitate mai buna de a te detoxifia. Poti incepe sa manci cate un bol de fructe in fiecare zi. Consumul acestora ii vor da organismului tau necesarul de vitamine si minerale de care are nevoie.

Varza

Aceasta legume prezinta numeroase efecte pozitive asupra sanatatii si poate fi consumata atat in stare cruda, in salate, cat si gatita fara sa isi piarda calitatile nutritive.

Pe langa faptul ca este consumata in multe culturi si la prepararea mancarurilor din preajma sarbatorilor, de asemenea varza este cunoscuta si pentru propietatile sale de curatarea a organismului. Iti poti prepara o salata din varza la care poti adauga mere si nuci.

Anghinarele

Numeroase studii au aratat ca anghinarea promoveaza un ficat sanatos si o functionare buna a organismului.

Sunt de asemenea cu cynarin, care previne indigestia si stimuleaza o digestie sanatoasa. Daca esti in cautare de alimente detoxifiante, anghinarele sunt un castigator major.

Sfecla

Fibrele care se gasesc in sfecla ajuta la cresterea productiei de enzime antioxidante in ficat si in acelasi timp consumarea acestora ajuta organismul in procesul de detoxifiere . Despre sfecla rosie se mai spune ca are putine calorii si imbunatateste metabolismul.

Ghimbirul si usturoiul

Atat ghimbirul cat si usturoiul sunt benefice ficatului, deoarece acestea il ajuta sa scape de radicalii liberi, care sunt construiti in organism.

Ceai verde

Cu siguranta iti place sa bei o multime de lichide, ceaiul verde poate fi o alegere excelenta. Este bogat in catechine – care accelereaza activitatea ficatului si ajuta la detoxifierea cat mai buna a organismului.

Cereale integrale

Alegerea cerealelor integrale este foarte buna deoarece te ajuta mult in procesul de detoxifiere. Pe langa faptul ca sunt pline de nutrienti sunt si bogate in fibre insolubile, care te ajuta sa te pastrezi intr-o forma cat mai buna.

In aceasta perioada trebuie sa ai grija ce mananci si cat mananci pentru a evita sa ajungi sa te simti plina si sa pierzi lupta cu toxinele.

 

Adauga un comentariu pentru 10 alimente care te ajuta la detoxifiere 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 10 alimente care te ajuta la detoxifiere
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .