CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Sfaturi pentru a arata si a te simti bine in vacanta

 

sfaturi slabireUrmeaza sa mergi la mare in mai putin de o saptamana si iti faci griji pentru cum o sa iti stea costumul de baie. Ai avut in minte cateva obiective sanatoase, dar nu ai reusit sa le pui in practica. Orice persoana s-a intamplat sa fie intr-o asemenea situatie la un moment dat.

Lent si constant vei castiga cursa in procesul de slabire si poate vei obtine rezultatele dorite, dar asta nu inseamana ca atunci cand iti atingi scopul de a da jos kilogramele in plus trebuie sa incepi sa ai din nou o alimentatie nesanatoasa. Daca vei tine cu strictete dieta vei simti diferente, vei avea mai multa energie si vei observa ca hainele care au stat ceva timp in sifonier iti vor fi bune. Urmeaza aceste reguli sanatoase, ai incredere in fortele propii si vei fi mai mult decat multumita cand vei vedea ce bine iti vin topurile, pantaloni scurti si costumul de baie.

Elimina sarea si zaharul

Sunt persoane care au declarat ca exista moduri simple de a-ti schimba corpul instantaneu fara a avea senzatia de balonare. Daca consumi sare si zahar in mod excesiv se va declansa un nucleu puternic si aceasta va duce la acoperirea unui ,, strat de apa” si potential strat de grasime.

Alimente sanatoase

Cand vine vorba de conturarea rapida si in conditii de siguranta, consumul de alimente proaspete, integrale pur si simplu functioneaza. Alege ingrediente curate, naturale, elimina-le pe cele nesanatoase si vei vedea ca vei avea parte de mese delicioase. Daca nu esti sigura de unde sa incepi, urmeaza regulile acestea care sunt recomandate si mananca sanatos. Incepe prin a scoate din bucatarie alimente care te ispitesc si iti sunt daunatoare in dieta. Poti sa iti prepari diferite retete care sa te ajute la nevoile tale. Iti poti prepara o salata delicioasa de varza, acesata avand rolul sa iti stimuleze imunitatea deoarece este plina de nutrienti si te ajuta si in detoxifiere.

Elibereaza frigiderul de produsele nesanatoase

Elimina din frigider alimente precum, branza, mezeluri si inghetata. Inlocuieste aceste alimente cu legume si fructe. Poti sa iti transformi casa intr-un sanctuar sanatos pentru a obtine rezultatele mult asteptate.

Alege alimente fara grasimi

Alimentele pe care le folosesti pentru a avea o hrana sanatoasa au rolul de a te face sa te simti plina. Iti poti prepara diferite retete care sa te ajute si la arderea grasimilor. Ia mesele corespunzator si vei vedea ca vei avea rezultate bune.

Bea multa apa

Hidratarea este esentiala pentru sanatatea ta pe tot parcursul anului, dar in mod special atunci cand este vreme calda. Dincolo de temperaturile ridicate, hidratarea iti mai taie din pofta de mancare, iti hidrateaza pielea si iti stimuleaza organismul. Dubleaza cantitatea de apa pentru a mari puterea de detoxifiere. Asigura-te ca bei multa apa si in vacanta.

Nu consuma bauturi alcoolice

Alcoolul este plin de calorii goale si de tone de zahar. Din aceasta cauza este bine sa eviti sa bei bauturi alcoolice. Daca iti doresti sa iti modelezi corpul si sa arati bine in costumul de baie, taie bautura cel putin in perioada in care tii dieta. Opteaza pentru fresh-uri sau bauturi sanatoase pana la inceperea vacantei.

Fa miscare

Pentru ca procesul de slabire sa fie complet tine-te de sport si fa miscarea necesara pentru a te simti bine. Este recomandat sa faci miscare in fiecare zi. Daca mergi la sala in perioada in care tii si dieta rezultatele o sa fie mult mai vizibile.

Invata sa spui nu

Chiar daca unele persoane nu vad cu ochi buni ceea ce tu faci, nu tine cont de ce spun ei, deoarece conteaza sa te simti tu bine. Daca vor incerca sa te ispiteasca cu mancaruri grase refuza-i scurt si la obiect .

Somn complet

Somnul este pretios, iar in incercarea ta de a arata bine este o necesitate. Somnul iti reseteaza corpul si iti tine sistemul imunitar puternic. Scopul este sa ai un somn de opt ore pentru a te simti plina de energie.

Urmeaza aceste sfaturi si cu siguranta vei avea o vacanta de vis.

 

Adauga un comentariu pentru Sfaturi pentru a arata si a te simti bine in vacanta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Sfaturi pentru a arata si a te simti bine in vacanta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .