CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Slabire

Slabeste sanatos cu Herbalife

 

Slabire cu herbalifeIndiferent daca ai implinit 30, 40, 50 sau chiar mai multe primaveri, fiecare reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa fie supla, sa aiba un trup zvelt, proportional cu inaltimea. Din pacate, uneori acest deziderat ramane greu de atins, deoarece pe parcursul vietii oricarei femei apar destul de multe sa le spunem „piedici”, care au o influenta nefasta asupra siluetei si carora majoritatea nu stiu cum sa le faca fata.

De exemplu etapa de sarcina.Ideal ar fi ca pe parcursul celor noua luni sa nu se acumuleze mai mult de 10 kg. Ce trece de aceasta valoare se traduce prin depozite de grasime bine „infipte”. Tot odata, mai bine de 40% dintre femei sufera, dupa varsta de 35 de ani, de sindromul premenstrual pronuntat. Acest fenomen se manifesta prin acumularea a cel putin un kg de grasimi. O buna parte din acest surplus ponderal se permanentizeaza. Urmeaza menopauza, care in aceasta etapa se ard mai putine calorii, iar apa si grasimile se infiltreaza mai usor in tesuturi,mai ales la nivelul bazinului.

Vestea buna este ca nici una dintre situatiile prezentate nu reprezinta o fatalitate. Foloseste produsele Herbalife si vei vedea ca exista solutii indiferent de problema. Nu va ramane decat sa aveti dorinta si sa respectati cu strictete recomandarile expertilor in Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Slabeste sanatos cu Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Slabeste sanatos cu Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .