CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Sfaturi pentru mame: 4 cai de a respecta programul de exercitii fizice

 

Ca mama, este usor sa devii atat de concentrata asupra nevoilor copiilor tai si asupra muncii, incat sanatatea si nevoile personale tind sa fie plasate pe un loc secundar.  In mod normal incepi un program de exercitii de rutina iar dupa cateva saptamani renunti. Cateodata esti atat de motivata sa incepi sa faci exercitii, te fortezi cateva saptamani iar apoi renunti pentru ca esti epuizata si nu mai faci fata. Mai jos sunt cateva sugestii pentru mamele singure care doresc sa isi respecte programul de exercitii fizice.

Stabileste-ti obiectivele, dar fii realista
Cand incepi un program de fitness, tendinta este sa te fortezi, sa faci exercitii cat mai mult si cat mai des, ca apoi sa fii epuizata.Apoi devine din ce in ce mai greu sa mentii acest program riguros si te opresti. Atata timp cat iti propui sa te antrenezi de 3-4 ori pe saptamana fara a alege zile specifice, vei respecta programul. Evenimente apar constant si se pot suprapune cu programul tau de antrenament, dar daca ai un obiectiv pentru numarul de antrenamente dintr-o saptamana, vei realiza ca este mai usor sa realizezi ce ti-ai propus, daca acele zile de antrenament sunt flexibile.
Sfaturi pentru mame

Fa sport cand esti fericita
Faptul ca ai o stare generala buna, chiar face diferenta in timp ce faci exercitii fizice. Daca esti fericita, esti mult mai motivata sa continui sa faci sport.

Schimba frecvent tipul de exercitii fizice
In timp, poti deveni plistisita de exercitiile fizice pe care le faci. Daca un anumit tip de exercitiu fizic te plictiseste, opreste-te. Incearca sa fii creativa cand vine vorba de sport si fa exercitii fizice care iti plac. Intr-o saptamana poate iti place sa exersezi in sala de forta. In alta saptamana te poti plimba cu bicicleta, poti face yoga sau poti inota. Pentru mamele singure, o alta cale de a se mentine motivate este sa isi implice copiii in programul de exercitii fizice. Daca copilului tai ii place sa joace fotbal, joaca fotbal cu el.Te vei distra, vei petrece timp cu copiii tai si in accelasi timp vei respecta programul de exercitii fizice. Sariti coarda, plimbati-va cu bicicleta impreuna iar la sfarsit bucurati-va de un picnic impreuna

Nu te astepta la rezultate imediate pentru a nu fi dezamagita
Traim in secolul vitezei si dorim sa vedem rezultate imediat. Daca am facut exercitii fizice timp de o luna, vrem ca trupul nostru sa arate ca cele din reclamele Tv. Din pacate, rezultatele exercitiilor fizice nu se vad imediat. Este foarte important ca acest lucru sa nu te faca sa renunti. Nu exista rezultate rapide. Singurul lucru care functioneaza si este sanatos in acelasi timp, este sa iti schimbi stilul de viata si sa incluzi exercitiile fizice in programul tau zilnic. Sarbatoreste fiecare succes pe care il ai pe masura ce faci progrese. Daca continui sa faci exercitii de 3-4 ori pe saptamana timp de  o luna, gandeste-te ca vei reusi. Daca pana acum ai repetat exercitiile de 10 ori iar acum le repeti de 15 ori intr-o sedinta, sarbatoreste! Copiii te pot ajuta incurajandu-te sa ramai motivata. Fiecare pas mic este un prag pe care il treci si trebuie sa fii mandra de progresul facut.

Am enumerat cateva sfaturi pentru mamele care vor sa respecte programul de exercitii fizice, urmeaza-le si vezi care functioneaza in cazul tau! Nu te compara cu altii si bucura-te de unicitatea ta.
Urmeaza un program de fitness si alege alimentatia sanatoasa care iti permite sa fii fericita si vei vedea rezultate!

 

Adauga un comentariu pentru Sfaturi pentru mame: 4 cai de a respecta programul de exercitii fizice 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Sfaturi pentru mame: 4 cai de a respecta programul de exercitii fizice
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .