CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Sfaturi despre alimentatie in vacanta

 

cum-sa-nu-te-ingrasi-de-sarbatori

Perioada de vacanta se apropie cu pasi repezi. Iti vine sa crezi? Parca mai acum a fost cald si soare si dintr-o data a venit sezonul de iarna. Desi vremea asta te face sa iti doresti sa fii in pat la caldura, este absolut imposibil deoarece trebuie sa te pregatesti impreuna cu prietenii tai de vacanta mult dorita cu ocazia sarbatorilor de iarna. Luna decembrie este o luna speciala in care se mananca mai mult decat de obicei. Asa cum bine se stie in perioada de vacanta iti vine sa mananci tot felul de bunataturi care se gasesc pe masa copioasa pregatita de catre familia, prieteni. Ti se pare imposibil sa ramai in forma de sarbatori cu atatea bunataturi? Cheia este sa eviti mancatul in execes la petrecerile din vacanta. Nu trebuie sa fii foarte strict si sa spui nu la toate invitatiile de sarbatori. Trebuie sa gasesti un echilibru in alimentele pe care le consumi, sa bei multa apa si vei vedea ca pe parcurs iti vei face un obicei zilnic si vei tine sub control alimentatia. In permanenta trebuie sa fii atent la alimentatie nu doar in vacante. Pentru a fi informat la zi poti sa intri si pe formuri sa citesti ce spun si alte persoane care sunt in aceasi situatie ca tine. Sezonul de vacanta aduce multe ispite din toate partile de aceea trebuie sa fii foarte atent si sa pui in practica sfaturile. Pe scurt in randurile ce urmeaza vom discuta despre sfaturi care te vor ajuta sa gasesti un echilibru in alimente, sa iti respecti sanatatea si sa oferi corpului tau mancare care sa ii faca bine de sarbatori.

Sfaturi pentru a evita consumul in exces de alimente in vacanta.

In urma unui studiu reiese ca sfaturile despre care vom discuta in articolul de azi au fost exersate timp de 9 ani si nici acelor persoane nu le-a venit sa creada ca a fost necesar atata timp. De atunci a inceput colaborararea si cu sportul. Pastreaza micile trucuri si tactici cu grija, ele pot fi folosite cand simti tu nevoia.

Este bine sa fii social si deschis la distractie. Nu e bine sa te trezesti fara chef de viata si sa nu ai chef de nimic. Pentru a putea fi in forma tine cont de urmatoarele sfaturi.

1 Nu trebuie sa bei alcool la fiecare joc si eveniment

Daca participi la o petrecere poti sa consumi cateva cocktail-uri si dar nu pana la o ora tarzie. Daca totusi bei o seara intreaga, incearca sa nu consumi multi carbohidrati in aceasi seara. Poti alege sa consumi in vacanta si la petreceri multe proteine si legume. Daca nu esti prieten cu bautura si vrei sa te si mentii in forma alege sa fii tu cel care conduce masina catre petrecere.

2 Apuca-te de treaba

Daca ai o petrecere noaptea alege sa manaci alimente corespunzatoare in timpul zilei si sa faci miscarea obisnuita. Lucreaza muschii intr-un grup mai mare cum sunt de exemplu picioarele. Exercitiile pentru acea zona sunt ideale daca le faci, arzi multe calorii. Toate caloriile din corp se vor risipi si vei ajuta foarte mult si ceilalti muschi, de exemplu daca nu iti place sa mergi la sala poti alege sa lucrezi muschii prin dans si asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura – lucrezi si muschii si inveti sa si dansezi. Te ajuta sa iti refaci masa musculara care a fost pusa la grea incercare.

3 Poarta haine mulate

Nu este momentul sa porti haina largi. In vacanta in care mergi si petrecerile la care participi sunt ocazii ideale pentru a pune in evidenta corpul prin purtarea de haine mulate de culoare neagra. Cu siguranta vei atrage privirile.

4 Mananca inainte de a merge la petrecere

Daca te prezinti la petrece fara a manca inainte exista posibilitatea de a pierde munca din ziua respectiva, deoarece vei dori sa gusti din toate snacks-urile care sunt la vedere. Alege sa iei un shake Formula 1 plin de proteine si o gustarea inainte de a pleca la petrecere pentru a nu ajuge acolo lesinat de foame.

5 Rezista ispitei

Daca esti intr-un mediu restrans, pentru a contracara efectele mancatului in exces evita sa stai pe langa boluri de dulciuri. S-ar putea sa fii tentat sa gusti si tu una sau mai multe. Stai intr-un loc in care mancarea sa nu iti fie la indemana. Poti sa alegi sa consumi nuci care sunt si sanatoase si au si foarte multe minerale. Chiar si intr-o zona obisnuita, trebuie sa pastrezi distanta de alimentele care sunt intradevar tentante dar nesanatoase. Evita alunele.

6 Dansul si miscarea te ajuta

Atunci cand esti in vacanta cu prietenii tai, este bine saiesi in diferite localuri unde se danseaza. Dansul te ajuta foarte mult sa imbini utilul cu placutul si in acelasi timp sa arzi multe calorii. Nu te gandi la ce va spune lumea, tu danseaza si simta-te bine, asta este cel mai important sa ai o seara de neuitat cu prietenii tai.

7 Fibre inainte de masa

In perioada de sarbatori alege sa consumi suplimente cu fibre si plante care iti vor umple stomacul si iti vor lua din foame. Poti sa alegi sa pui doua lingurite de fibre solubile in apa sau sa iei tablete din fibre si plante. 

Poti alege sa faci si sporturi de iarna care ard multe calorii cum este de exemplu patinaj, schiat, snowboarding etc.

Daca ai si tu sfaturi despre cum sa te mentii in forma la petrecerile din vacanta scrie-ne.

 

Adauga un comentariu pentru Sfaturi despre alimentatie in vacanta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Sfaturi despre alimentatie in vacanta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .