CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Scaderea nivelului de colesterol: 3 pasi simpli

 
beta-heart-herbalife

Beta heart Herbalife

 

In unele momente din viata organismul nostru reactioneaza, daca nu este multumit de ce primeste pentru hrana de zi cu zi. De aici si pana la aparitia unor boli este drum scurt daca nu tratam problema imediat cum apare. Una din problemele intalnite este cea a colesterolului marit. Specialistii recomanda tuturor celor cu varsta de peste 20 de ani sa isi masoare nivelul de colesterol in sange, sa isi faca analize odata la cativa ani. Este bine sa previi din timp problema de colesterol ridicat.

Nivelul crescut de colesterol periculos pentru sanatate s-a observat si odata cu innaintarea in varsta. Factorii de risc care determina cresterea colesterolului sunt uneori greu de evitat si apar bolile cardiovasculare. Ca sa eviti probleme de sanatate este important sa cunosti metodele de scadere a colesterolului sangvin.

De ce este importanta scaderea colesterolului?

Daca in urma analizelor de sange ti se depisteaza nivelul ridicat de colesterol, medicul iti recomanda sa faci urgent cateva schimbari importante in dieta si in modul de viata, ca sa slabesti si sa scapi de grasimea de pe burta. Colesterolul este periculos pentru sanatate pentru ca se depune pe peretii vaselor de sange formand placi ateromatoase. Placile ateromatoase ingroasa artelele, in consecinta inima ta pompeaza cu greu sangele cu oxigen catre organele importante, mai ales catre creier sau inima. Daca vasele de sange in urma cresterii tensiunii arteriale se blocheaza sau se ingusteaza poti avea dureri de inima sau poti face atac de cord, adica infarct. Un vas de sange care duce spre creier devine rigid din cauza placilor de colesterol, iar daca se sparge se declanseaza un accident cerebral vascular. Accidentul cerebral vascular este o problema medicala majora si reprezinta a treia cauza de mortalitate din lume.

Bolile cardiovsculare sunt principalele cauze care provoaca decesul. In urma unor studii facute sa vazut ca sunt peste 300 de milioane de persoane in Europa  care au probleme cu colesterolul.

Scade colesterolul urmand 3 pasi simpli.

1. Mananca sanatos

Alimentatia joaca un rol foarte important in viata oricui. Trebuie sa ai grija ce produse consumi. Poti incepe prin a reduce aportul zilnic de grasimi alegand sa consumi alimente mai putin daunatoare. Inlocuieste pastele fainoase cu cereale integrale, peste sau carne slaba de pasare. Seara cand te uiti la televizor poti alege sa mananci nuci, seminte sau boabe de soia in loc de snacks-uri.

2. Fii activ

Activitatea fizica te ajuta foarte mult, sunt multe persoane care fac exercitii fizice, alearga si merg la diverse activitati sportive. 150 de minute pe saptamana de exercitii cu intensitate modearata este tot ce ai nevoie. Incearaca 30 de minute, 5 zile pe saptamana.  Miscarea este foarte importanta!

3. Imbunatateste-ti dieta

Fa cunostinta cu beta – glucani din ovaz

Pentru a face rezultatele si mai reusite poti alege sa consumi si un supliment alimentar bazat pe ingrediente benefice. Beta heart Herbalife este o pudra nutritiva ce contine ingredientul cheie OatWell, beta-glucan din ovaz.

Sa demonstrat ca beta-glucanul de ovaz reduce sau mentine nivelul de colesterol in sange. Efectele de beta-glucan asupra colesterolului au fost probate in mai mult de 55 de clinici. Beta heart face parte din gama de produse Herbalife care ajutala un stil de viata sanatos in randul oamenilor din intreaga lume.

Daca in momentul de fata tii o dieta, Beta heart Herbalife va aduce o imbunatatire la aceasta. Beta heart furnizeaza 1,5 g beta-glucani, un tip de fibre solubile, ce se gaseste in taratele de ovaz si care ajuta la scaderea sau la mentinerea nivelului de colesterol.

Scade colesterolul marit cu Beta Heart Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Scaderea nivelului de colesterol: 3 pasi simpli 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Scaderea nivelului de colesterol: 3 pasi simpli
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .