CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Pune-ti la punct dieta pentru a avea un ten curat

 

Pune-ti la punct dieta pentru a avea un ten curatAu loc atat de multe schimbari cand copiii trec de la copilarie la adolescenta incat este greu sa tina pasul. Dietele lor – pe care le-ai fi avut sub control cand acestia erau mai mici – acum lasa de dorit, lucru care duce la aparitia inesteticelor cosuri.

Cosurile si acneea se formeaza in mare parte datorita schimbarilor hormonale dar si dieta joaca un rol foarte important. Cele mai recente studii arata ca exista o legatura, dar una mai complicata decat credem. Am aratat cu degetul catre mancarurile grase, prajite, mancaruri nelipsite din dieta unui adolescent, cum ar fi ciocolata, pizza sau cartofii prajiti. Dar cand vine vorba de crearea unei conexiuni intre aceste alimente si acnee, studiile nu demonstreaza mare lucru.

Atentia s-a mutat asupra caliitatii, in ansamblu, a dietei zilnice – in particular, pe relatia dintre eruptiile cutanate si dieta bogata in carbohidrati rafinati si zaharuri. O dieta bogata in carbohidrati nu este indicata. Alimentele “albe” cum sunt painea alba, pastele, cartofii, orezul alb si dulciurile, trebuie evitate.

Daca dieta este supraincarcata cu carbohidrati rafinati, aceasta poate duce la o stare de inflamatie persistenta – un fel de foc care arde incet in organism, legat de tot felul de probleme, inclusiv de cosuri sau acnee.

Deci nu doar cartofii prajiti sunt problema – sunt cartofii prajiti in combinatie cu burgerul, chifla din paine alba, sucurile dulci, care conduc la un sistem impovarat datorita carbohidratilor.

Sa domolesti focul este destul de usor – este nevoie doar de o buna nutritie. Accentul trebuie pus pe doua lucruri – glucide sanatoase si grasimi omega-3.

Incearca sa consumi cat mai putini carbohidrati rafinati. Desertul poate fi consumat ocazional, dar incurajeaza-ti copiii sa reduca cantitatea de dulciuri consumata, sa renunte in special la sucurile care introduc in organism linguri de zahar, printr-o singura inghititura. Pastreaza in jurul tau mai multi carbohidrati “buni” – cum ar fi carbohidratii din fructele proaspete, din legume sau din painea din cereale integrale.

Copiii pot obtine grasimile omega-3 din ton – singurul peste pe care multi dintre ei prefera sa il manance.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Pune-ti la punct dieta pentru a avea un ten curat 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Pune-ti la punct dieta pentru a avea un ten curat
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .