CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

Herbalife

>

Proteina de soia

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Proteina de soia

 
Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa

 

Proteina de soia care este extrasa din muguri de soia si e prelucrata printr-o tehnologie corecta, este alimentul vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali necesari. Este o proteina sanatoasa, cu multe efecte benefice asupra organismului.

Food and Drug Administration – (institutie guvernamentala din SUA, care avizeaza producerea si comercializarea alimentelor si suplimentilor alimentari) a aprobat calitatile proteinei de soia de reducere a riscului atacului cardiovascular si ale accidentelor vasculare.

Proteina extrasa din muguri de soia inclusa in dieta zilnica scade colesterolemia si fluidizeaza sangele, reducand aparitia trombilor. FDA a demonstrat si recomanda consumul zilnic a 25 g de proteina de soia. O portie de Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa ofera organismului 16 grame de proteine de muguri de soia.

Proteina de soia este o sursa bogata de antioxidanti. Antioxidantii protejeaza vasele sanguine, reduc riscul aterosclerozei, previn bolile cardiovasculare si hipertensiunea arteriala, intaresc imunitatea.

Proteina de soia contine Betacaroten (provitamina A).

Proteina de soia  este sursa de fibre solubile dietetice .

Proteina de soia este sursa importanta de calciu, fosfor, fier, potasiu. Fortifica abilitatea organismului de a asimila si de a fixa calciul in oase. Datorita continutului de izoflavonoizi protejaza oasele de fracturi, prevenind osteoporoza.

Izoflavonoizii  din soia mai ajuta organismul sa regleze nivelul de hormoni estrogeni, anihiland multiple dereglari premenstruale si de menopauza.

Proteina extrasa din muguri de soia si fibrele solubile ajuta la reglarea functiei de filtrare a rinichilor, contribuind la controlul sanatatii diabeticilor si a persoanelor cu probleme de rinichi.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Proteina de soia 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Proteina de soia
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .