CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa, Recomandari, Slabire

Nu slabiti mai mult de 3-4 kg pe luna

 

femeie-cantarMedicii nutritionisti au atentionat persoanele care tin cure de slabire si care doresc sa obtina rezultat de slabire cu multe kilograme intr-o perioada scurta de timp.  Astfel de metode drastice de slabire ne pun in pericol organismul. Persoanele care tin diete nu trebuie sa slabeasca mai mult de 3-4 kilograme pe luna. Atunci cand se depaseste acest prag, incepe sa se piarda din tesutul muscular, nu numai din cel adipos, indiferent de greutatea pe care o avea persoana respectiva atunci cand a inceput regimul, spune dr. Eduard Adamescu, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice.

Iate de ce este bine sa tii cont atunci cand cauti un regim de slabit:

Asigura-ti necesarul de vitamine, minerale, proteine si carbohidrati cu cat mai putine calorii. Adica ceea ce mananci sa fie sarac in glucide si grasimi.

Alege proteine de inalta calitate.

Trezeste-te si imbunatateste-ti agilitatea de concentrare cu bauturi sanatoase din plante fara zahar si indulcitori.

Planifica-ti mesele si planifica-ti gustari sanatoase bogate in proteine: batoane proteice, nuci, chipsuri proteice. Nu cumpara produse de patiserie (merdenele, saratele, prajituri) nu cumpara prduse cu faina de grau (biscuiti, covrigei, paine, lipii).

Imunitatea intotdeauna este o prioritate. Include in rutina ta zilnica alimente si suplimente pentru a-ti mentine sistemul imunitar la nivel optim.

Reinventeaza gatitul. Invata retete noi de mancare cu multe proteine fara faina si fara ulei.

Stii ca pentru a slabi poti inlocui 2 mese zilnic cu un amestec perfect de proteine de inalta calitate, fibre, vitamine si minerale. Pentru o nutritie excelenta alege un program Herbalife pentru slabire aici >>>

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Nu slabiti mai mult de 3-4 kg pe luna 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Nu slabiti mai mult de 3-4 kg pe luna
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .