CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Nu face compromisuri in ceea ce priveste o buna nutritie

 

Nutritia Herbalife

Herbalife te ajuta sa nu mai depui atatea eforturi pentru a manca sanatos. De ce este acest lucru important? Deoarece stim ca indiferent de bunele noastre intentii, exista momente in care cu totii facem alegeri alimentare nesanatoase, aducand tot felul de scuze.

Un studiu european a descoperit faptul ca majoritatea persoanelor indica lipsa timpului si faptul ca nu le place gustul alimentelor sanatoase drept motivele lor principale pentru a manca nesanatos.

Pentru altii, cauza are strict legatura cu lipsa cunostintelor. S-ar putea sa ai senzatia ca ceea ce mananci este sanatos, dar ai verificat daca dieta ta iti furnizeaza toate substantele nutritive de care are nevoie organismul?

Necesitand o pregatire minima si fiind extrem de practice pentru a fi luate pe drum, produsele noastre delicioase si nutritive sunt ideale pentru un stil de viata ocupat si reprezinta modalitatea perfecta de a scapa de scuze.

 

Batoanele express Formula 1, inlocuitoarele unei mese sanatoase

Batoane express formula 1Nu mai pierdeti niciodata o masa sanatoasa! Gustoase si practice, cu intreg continutul nutritiv al unui shake Formula 1, Batoanele Express Formula 1 sunt ideale pentru un stil de viata aglomerat si pentru momentele in care ai nevoie de o masa sanatoasa luata din mers.

 

• Bogate in proteine, cu 13 g de proteine in fiecare baton pentru a te ajuta sa iti cresti masa musculara
• 32 % din doza recomandata zilnic de fibre
• Formulate pentru a oferi un echilibru excelent intre nutrientii cheie, inclusiv acid linoleic si vitamine si minerale esentiale
• Sustinut de stiinta: studiile au demonstrat ca daca vei substitui o masa pe zi cu un inlocuitor de masa precum Formula 1 (in conditiile unei diete hipocalorice), iti vei mentine greutatea obtinuta dupa scaderea in greutate
• Nu contin conservanti artificiali si sunt potrivite pentru vegetarieni

 

Shake-urile formula 1 sunt numarul 1 in lume

formula1Disponibile cu arome multiple pentru a-ti delecta papilele gustative zi dupa zi, oamenii din intreaga lume trebuie sa multumeasca shake-urilor Formula 1 ca ii ajuta sa le transforme obiectivele in realitate.

Un produs care a facut pionierat pentru Herbalife, shake-urile Formula 1 ofera tot ce ai nevoie in cadrul unei mese echilibrate si sanatoase; contine raportul recomandat de pana la 40 % carbohidrati, pana la 30% grasimi si pana la 30% proteine, si sunt bogate in fibre si micronutrienti (vitamine si minerale).

 

Shake-ul formula 1

O masa delicioasa si sanatoasa care ofera un aport echilibrat de proteine de inalta calitate din soia si lapte, micronutrienti esentiali si extracte din plante si ierburi.

• Inlocuitorul de masa numarul 1 in lume.*Shake-urile F1 au ajutat oameni din toata lumea sa isi atinga obiectivele de control al greutatii corporale. Atinge-l si tu pe al tau!
• Sustinut de stiinta: Studiile clinice arata ca, inlocuirea zilnica a unei mese cu un inlocuitor nutritional, in cadrul unei diete cu aport caloric redus, contribuie eficient la mentinerea greutatii dupa o perioada de pierdere in greutate.
• Servite in portii controlate de 220 kcal, shake-urile Formula 1 reprezinta o alternativa sanatoasa si comoda la un mic dejun, pranz sau cina bogate in calorii; contine fi bre, vitamine si minerale.
• Bogate in proteine din soia si din produse lactate, shake-urile Formula 1 reprezinta o optiune ideala, daca urmaresti sa iti cresti masa musculara, atunci cand sunt asociate cu activitatea fi zica.
• Disponibil si in varianta F1 fara alergeni – fara lactoza, soia sau gluten, atunci cand se respecta instructiunile de preparare. Recomandat vegetarienilor.

 

Atingerea obiectivelor cu ajutorul formulei 1

Am pus deja in discutie gustul delicios ar produsului nostru vedeta si am dezvaluit informatii despre nutrientii continuti de el, precum si despre comoditatea lui ca un inlocuitor rapid si sanatos de masa. Cum te pot ajuta insa propriu-zis shake-urile Formula 1 sa iti atingi scopurile?

 

Mentinerea greutatii (1 shake pe zi.)

Daca obiectivul tau este mentinerea unei greutati sanatoase, iti recomandam sa substitui o masa zilnica din cadrul unei diete cu aport redus de calorii cu un inlocuitor de masa precum Formula 1. S-a demonstrat ca acest produs ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase dupa incheierea procesului propriu-zis de slabire.

 

Controlul greutatii (2 shake-uri pe zi.)

Doresti sa slabesti sau sa iti controlezi greutatea? Studiile clinice au demonstrat ca inlocuirea a 2 mese pe zi din cadrul unei diete cu aport redus de calorii cu un inlocuitor de masa precum Formula 1, contribuie la scaderea in greutate, alaturi de exercitii fi zice moderate.

 

Cresterea masei musculare (Adauga un shake in plus in fiecare zi.)

Ideale pentru aceia care doresc sa isi tonifice musculatura, shake-urile Formula 1 furnizeaza carbohidrati complecsi pentru refacerea rezervelor de energie dupa antrenamente, precum si 18 g de proteine de inalta calitate (din soia si lactate) pentru a sustine cresterea si mentinerea masei musculare. In acest fel, metabolismul se accelereaza si vei arde mai multe calorii in timp ce dormi!

 

Adauga un comentariu pentru Nu face compromisuri in ceea ce priveste o buna nutritie 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Nu face compromisuri in ceea ce priveste o buna nutritie
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .