CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita, Modalitati de plata

Nou la Wellness.ro! Plata cu card bancar!

 

Incepand cu 12 octombrie 2009, Wellness.ro pune la dispozitia clientilor o noua alternativa de plata si anume, plata prin card bancar, astfel,  Wellness.ro in colaborare cu Gecad Epayment asigura un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
Astfel, daca alegi aceasta metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul pe care il detii. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/VisaElectron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
Avantajele acestei metode de plata constau in faptul ca daca alegi plata prin card beneficiezi de siguranta, comoditate si usurinta in procesul de comanda.
De asemenea, indiferent unde te afli in tara sau strainatate,  vei putea trimite produse Herbalife persoanelor dragi din tara.
Platile online cu card bancar se proceseaza in 3 D Secure si au un sistem anti-frauda performant.  Platile se fac pe servere securizate pentru gazduirea paginilor de plata.
Plata online se poate face cu majoritatea cardurilor: card de debit/credit (Visa/Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, Diners Club, etc).

 

Adauga un comentariu pentru Nou la Wellness.ro! Plata cu card bancar! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Nou la Wellness.ro! Plata cu card bancar!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .