CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Rezultate Herbalife, Slabire

Marilena Preda, a slabit cu Herbalife 20 kg in 5 luni …

 
Inainte

Marilena Preda inainte de a slabi cu Herbalife

Inainte de inceperea consumului de produse Herbalife eram mereu obosita, nu ma simteam  bine in pielea mea si aveam un surplus de greutate de 26 kg.  Oboseam repede si eram stresata atunci cand nu gaseam nimic de imbracat, fiind nevoita sa-mi cumpar doar haine care se intindeau. In ultimi patru ani am incercat multe cure de slabire dar rezultatele au fost mici si temporare. Imediat ce se termina cura, luam inapoi kg date jos, in unele cazuri chiar mai mult.

Dupa

Marilena Preda, a slabit 20 kg in 5 luni

Am intalnit Herbalife intamplator, acum doi ani. Am fost programata la o evaluare de sanatate si alimentatie. In urma evaluarii am decis sa incep consumul de produse cu foarte multa incredere. M-au incurajat foarte mult rezultatele altor persoane cu aceste produse. Dupa primele sase zile deja am vazut rezultatele, fara a ma infometa, mancand normal. Diferenta pe care am simtit-o intre programul de slabire personalizat herbalife si alte cure, este ca niciodata nu m-am simtit ametita si infometata. Desi tineam un program de slabire, aveam un nivel ridicat de energie. Pe langa toate acestea, niciodata nu am avut un consultant care sa ma sprijine, cum am avut la Herbalife   sa-mi urmareasca evolutia si cu care sa ma sfatuiesc pe toata perioada programului.
Dupa 5 luni am obtinut un rezultat de care sunt foarte mandra de -20 kg, iar acesta nu este finalul. Noua greutate pentru mine inseamna foarte mult. Mi-a redat pofta de viata, energia si aspectul fizic de care aveam nevoie. Acum chiar imi place sa intru in magazine sa pot proba orice si sa imi pot cumpara cu usurinta hainele pe care le doresc!

 

Adauga un comentariu pentru Marilena Preda, a slabit cu Herbalife 20 kg in 5 luni … 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Marilena Preda, a slabit cu Herbalife 20 kg in 5 luni …
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .