CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Imbatraneste cu stil

 

imbatraneste-cu-stil1Esti ingrijorat ca imbatranesti? Multi oameni sunt disperati sa lupte impotriva semnelor trecerii timpului iar unii chiar apeleaza la masuri extreme pentru a intoarce ceasul. Dar, ca un vin bun , sunt de parere ca si noi ne imbunatatim odata cu trecerea timpului. Da, e posibil sa nu fie un punct de vedere comun dar consider ca ar trebui sa ne bucuram de faptul ca imbatranim. Trebuie sa te gandesti la faptul ca te simti mai fericit si mult mai intelept decat atunci cand aveai 20 de ani.

Poate ca nu esti inca batran dar imbatranesti! Trateaza ideea cu stil si pregateste-te pentru viitor avand grija de tine, indiferent de varsta. Mai jos ai trei fapte comune despre imbatranire, impreuna cu sfaturi care te pot ajuta sa incetinesti procesul. Nu putem opri ceasul dar putem incetini procesul imbratisand o viata sanatoasa, activa.

3 Sfaturi care te pot ajuta sa incetinesti procesul de imbatranire

Preocuparea nr 1: pierderea densitatii osoase
Pe masura ce imbatranim oasele pierd in mod natural masa – lucru in special valabil pentru femeile la menopauza. Pe masura ce oasele pierd calciu si minerale, pot deveni fragile si sunt mai predispuse la rupere. Pierderea densitatii osoase poate cauza si schimbari ale posturii deoarece coloana vertebrala nu mai poate sustine greutatea corpului.

Solutia:
Exercitiul fizic este o cale foarte buna de a mentine o densitate sanatoasa a oaselor. Un impact foarte bun asupra oaselor il au exercitiile in natura cum ar fi mersul, alergatul sau sariturile. Daca iti pastrezi articulatiile in miscare este mai putin probabil ca vei experimenta pierderi de mobilitate sau durere a incheieturilor, cauzate de inactivitate.

Preocuparea nr 2: pierderea masei musculare
Comunitatea medicala sustine ca pierderea musculara care insoteste imbatranirea este cauzata de o serie de factori care includ probleme hormonale, nervoase sau dietetice. De-a lungul anilor puterea incepe sa scada si dispare tonusul muscular.

Solutia:
Poti incetini pierderea musculara incluzand o varietate de exercitii de rezistenta in rutina ta zilnica. Ridicand greutati sau facand exercitii de forta vei construi muschi si iti vei mentine puterea pe masura ce imbatranesti.

Preocuparea nr 3: schimbari hormonale
Schimbarile hormonale au loc atat in viata barbatului cat si a femeii; aceste schimbari pot fi insotite de crestere in greutate si de depuneri de tesut adipos in special in zona abdomenului.

Solutia:
Schimbarile hormonale pot fi foarte stresante asa ca este foarte important sa gasesti un echilibru in viata ta si sa practici cat mai multe activitati care te elibereaza de stres. Yoga, meditatia sau gasirea unei noi activitati te pot ajuta sa faci fata schimbarilor hormonale.

Pe masura ce imbatranim, incepem sa ne intelegm mai bine abilitatile dar si limitarile. Acest lucru ne ajuta sa luam decizii mai bune. Intelegem ca nutritia si exercitiile fizice joaca un rol vital in felul in care ne simtim si ca avand grija de noi mereu ne va ajuta sa ne simtim mai tineri decat varsta, mai tarziu.

Toate sfaturile cu privire la imbatranire duc la exercitiile fizice. Exercitiile fizice consistente si distractive reprezinta unul din cele mai bune moduri de a lupta impotriva semnelor imbatranirii. Ce mai astepti? Calatoria spre fantana tineretii incepe cu tine incaltandu-ti pantofii sport si devenind activ incepand de astazi.

 

Adauga un comentariu pentru Imbatraneste cu stil 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Imbatraneste cu stil
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .