CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Herbalife Formula 1 – cel mai bine vandut shake nutritiv

 
Herbalife-Formula-1Un articol de Luigi Gratton, Vice Presedinte Herbalife.

Exista multe moduri diferite de a slabi si de a adopta un stil de viata mai activ, dar in termeni simpli, este o combinatie intre o imbunatatire a ceea ce mananci si arderea caloriilor. Consensul general este ca raportul optim de succes este sa te concentrezi 80 la suta pe nutritie si 20 la suta pe exercitii.

Rasfata-ti corpul cu o masa sanatoasa si echilibrata cu Herbalife Formula 1, inlocuitorul de masa numarul 1 in lume.

Avand in vedere ca elementul de nutritie este atat de important, sa gasesti cea mai buna optiune pentru tine depinde de obiectivele tale si preferintele personale. O optiune dovedita stiintific* pentru controlul greutatii este de a folosi inlocuitori de masa ca parte a unui plan de alimentatie sanatoasa.

Nu numai ca inlocuitorii de masa sunt foarte eficienti, dar sunt si foarte populari. Piata de astfel de produse este in valoare de aproximativ 10 miliarde de dolari la nivel mondial, iar Herbalife este numarul unu in lume in categoria shake-urilor inlocuitoare de masa.

Shake-ul Herbalife Formula 1, care sta la baza principiilor de nutritie, este de departe cel mai bine vandut produs Herbalife, reprezentand mai mult de 30% din vanzarile totale din intreaga lume.

Stiati ca shake-ul Formula 1 a fost primul produs Herbalife acum 35 de ani si ca ingredientele sale de baza initiale au fost atunci, asa cum sunt acum, nutrienti pe baza de plante? Asta a fost zeci de ani inainte ca nutritia pe baza de plante sa fie la moda! Atunci, ca si acum, Herbalife a fost leader-ul in stiinta nutritiei prin formularea produselor.

Formula 1 Herbalife originala nu era aromata, dar asta nu a oprit primii membri si clienti sa imbratiseze beneficiile nutritionale. Doua masuri de Herbalife Formula 1, plus 240 ml de lapte ofera 17 grame de proteine, 21 vitamine, minerale si fibre – substante nutritive esentiale pentru un organism sanatos.  Si este nevoie de aproximativ cinci minute pentru preparare. Nu-i rau, nu?

Deoarece cererea a crescut, s-au diversificat si aromele pentru a oferi varietate si posibilitate de alegere, pastrand lucrurile interesante. Pe Wellness.ro sunt disponibile urmatoarele arome de Formula 1 Herbalife: ciocolata, vanilie, capsuni, fructe tropicale, cappuccino, fursecuri si frisca, ciocolata si menta, mar caramelizat si scortisoara.

In afara de beneficiile nutritionale fantastice, exista si un beneficiu pentru portofel. O portie de Formula 1 Herbalife costa 5.9 lei, aproximativ de trei ori mai putin decat o pizza si de doua ori mai putin decat o shaorma. Plus ca shake-ul Herbalife este de o multime de ori mai sanatos si mai nutritiv, avand mai putine calorii si mai multe vitamine si minerale decat o masa obisnuita.

O portie de Shake Formula 1 este o alternativa la smoothie-uri cu retete complicate pentru care este nevoie sa ai la indemana ingrediente proaspete si conditii speciale pentru prepararea lor.

Cu o astfel de istorie bogata si o valoare reala, este usor pentru a vedea de ce atat de multi membri Herbalife si clienti se bucura de Formula 1 Herbalife ca o optiune plina de sanatate.

Pe langa faptul ca ofera nutrientii esentiali ai unei mese sanatoase fara caloriile in plus ale zaharului si grasimilor, inlocuitorul de masa elimina barierele in diete, oferind o alternativa simpla, convenabila si sanatoasa.

Folosind un inlocuitor de masa este mult mai simplu sa iti planifici mesele si sa iti calculezi consumul de calorii.

Asa ca, pentru o masa convenabila si nutritiva care te ajuta in scopul de a deveni cea mai buna versiune a ta, rasfata-ti trupul cu Formula 1 Herbalife intr-un mod echilibrat si sanatos.

* Studii din Statele Unite si de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara au demonstrat o relatie cauza-efect intre consumul de inlocuitori de masa in substitutie cu mesele regulate si reducerea greutatii corporale, in contextul dietelor pentru slabire.

 

Adauga un comentariu pentru Herbalife Formula 1 – cel mai bine vandut shake nutritiv 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Herbalife Formula 1 – cel mai bine vandut shake nutritiv
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .