CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Express Baton Nutritiv Herbalife

 

Baton-Proteic-Express
O gustare te ajuta sa treci mai usor peste senzatia de foame intre mese. Daca te feresti de gustari cu prea multe zaharuri si calorii goale, alege gustari bogate in proteine. Pentru astfel de momente, tine aproape un Baton Proteic Express, cu 13g de proteine, 8g de fibre si 22 de vitamine si minerale, care te va sprijini in drumul catre atingerea obiectivelor nutritionale. Vezi ce beneficii iti aduce acest baton proteic din gama produselor Herbalife Nutrition.

Oriunde ai fi: in masina, la plimbare, la serviciu, potoleste-ti pofta de gustare cu un Baton Proteic Express, perfect pentru momentele cand esti pe fuga si ai nevoie de o nutritie excelenta. Iar daca ai uitat sa-l iei cu tine, pune-ti un reminder pentru data viitoare.

Dulce si sanatos cu ciocolata
Cu un amestec echilibrat de nutrienti cheie: proteine, vitamine minerale si fibre, Batonul Proteic Express este o gustare vegetariana potrivita in orice moment al zilei. Fiecare baton completeaza perfect o dieta echilibrata si variata.

Slabire si pofta de dulce
Cand urmaresti un mai bun control al greutatii, include in planul tau alimentar si gustari in intervalul dintre mesele principale ale zilei. Pentru astfel de momente alege Batoanele Proteice Express de ciocolata. Incearca-le si continua fara griji drumul catre atingerea obiectivelor tale nutritionale!

Energie cu baton proteic
Incearca si tu delicioasele Batoane Proteice Express. Bucura-te in orice moment al zilei de o gustare proteica, cu aroma de ciocolata. Contribuie la reducerea starii de oboseala si extenuare. O gustare sanatoasa intr-un baton. Cu Baton Proteic Express ai oricand la dispozitie un produs gustos si plin de substante nutritive, fibre, vitamine si minerale de care organismul tau are nevoie.

Comanda acum batoane Herbalife cu ciocolata Express Baton Nutritiv Herbalife aici.

 

Adauga un comentariu pentru Express Baton Nutritiv Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Express Baton Nutritiv Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .