CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Consiliul Medical Herbalife

Inca un talent de top la Herbalife, M.D. Gary Small

 

Dr Gary SmallEchipei stiintifice Herbalife s-a alaturat inca un talent de top, M.D. Gary Small din Los Angeles (SUA), expert in domeniul sanatatii creierului si al imbatranirii sanatoase.
Dr. Small se alatura consiliului editorial al Herbalife Nutrition Institute si va contribui cu sfaturi pe acest site. Dr. Small face parte, de asemenea, din Comitetul Consultativ in Nutritie si va ajuta la instruirea distribuitorilor Herbalife.

Dr. Small, coleg al D-rului Heber la UCLA, este profesor universitar de psihiatrie si stiinte biocomportamentale; profesor Parlow-Solomon la scoala de Medicina David Geffen din cadrul UCLA; director al Centrului de imbatranire din cadrul  UCLA; si director al Diviziei de Psihiatrie Geriatrica la Institutul Semel pentru Neurostiinta si Comportament Uman.

E fascinant sa discuti cu D-rul Small despre rolul nutritiei echilibrate si al unui stil de viata active, atat in procesul de imbatranire, cat si in sanatatea creierului, rol care a devenit evident in ultimii ani, avand in vedere ca studiile arata o asociere intre grasimea abdominala excesiva si riscul aparitiei tulburarilor mintale in relatie cu procesul de imbatranire.

Echipa D-rului Small a dezvoltat tehnologii de imagistica a creierului care detecteaza primele semne ale imbatranirii creierului. in plus, a studiat si a dezvoltat  programe de training a memoriei si al stilului de viata pentru imbunatatirea proceselor cognitive si a procesului de imbatranire, programe care sunt disponibile in S.U.A. in centrele pentru varstnici, spitalele  comunitare si facilitatile de asistenta sociala.

Dr. Small este autorul a peste 500 de lucrari stiintifice si a primit numeroase premii si onoruri, printer care: Premiul Senior Investigator, Asociatia Americana pentru Psihiatrie Geriatrica si Premiul Weinberg pentru Excelenta in Psihiatrie Geriatrica din partea Asociatiei Americane de Psihiatrie. Revista Scientific American l-a denumit ca fiind unul dintre inovatorii de top in stiinta si tehnologie din lume. Este autorul mai multor carti cunoscute despre sanatatea creierului si a procesului de imbatranire („The Memory Bible”, „The Memory Prescription”, „The Longevity Bible”, „iBrain”), care au fost traduse in 24 de limbi.

Suntem onorati sa il avem pe D-rul Small  facand parte din compania Herbalife, iar expertiza sa ne va ajuta sa ne sustinem mai departe pozitia ca autoritati in domeniul nutritiei sanatoase.

 

Adauga un comentariu pentru Inca un talent de top la Herbalife, M.D. Gary Small 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Consiliul Medical Herbalife

 Inca un talent de top la Herbalife, M.D. Gary Small
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .