CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Echipa de fotbal LA Galaxy castiga Cupa MLS 2011

 

Felicitam echipa LA Galaxy sponsorizata de Herbalife pentru castigarea Cupei MLS 2011 cu o victorie de 1-0 impotriva echipei Dinamo Huston de la Home Depot Center din Los Angeles. Este al treilea campionat MLS pe care il castiga echipa LA Galaxy, iar sarbatorirea acestei victorii a fost uimitoare!

Landon Donovan, capitanul echipei, a inscris singurul gol al jocului, in minutul 72, in urma paselor lui Robbie Keane si David Beckham. Omar Gonzalez, sportiv sponsorizat de Herbalife, a asigurat o aparare solida, contracarand atacurile echipei Dynamo si contribuind la neutralizarea actiunilor din atac ale acesteia. Aproximativ 150 de Distribuitori Independenti Herbalife s-au aflat pe stadionul arhiplin, printre cei 30,281 de sustinatori ai echipelor, iar meciul a fost transmis de canalul de televiziune ESPN.

Anuntul Herbalife de felicitare a fost publicat in rubrica sportiva a ziarului Los Angeles Times. Suntem foarte mandru sa ne asociem cu acesti campioni.

Michael O. Johnson

YouTube Preview Image

 

Adauga un comentariu pentru Echipa de fotbal LA Galaxy castiga Cupa MLS 2011 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Echipa de fotbal LA Galaxy castiga Cupa MLS 2011
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .