CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Digestia sanatoasa: De ce nu e bine sa tii post negru

 

Digestia sanatoasa: De ce nu e bine sa tii post negruMulte persoane cauta sfaturi despre postul negru. De ce sa doresc sa tina post negru? Pe deoparte sunt cei care vor slabeasca cateva kilograme intr-un timp relativ scurt, iar pe cealalta parte sunt cei care vor sa faca o detoxifiere. In ambele cazuri, ca parte a procesului postului negru este faptul ca vor sa “stearga cu buretele” pentru o perioada scurta, obiceiurile alimentare – echivalentul al unui schimb de ulei la masina sau o curatenia in casa.

Postul negru – inseamna sa nu mananci timp de o zi sau doua – lucru care nu iti va dauna atata timp cat esti sanatos si te mentii bine hidratat. Majoritatea celor care tin post consuma multa apa, suc de rosii, ceaiuri de plante si suc de fructe 100%, pe parcursul acestui proces. Este posibil sa slabesti cateva kilograme, dar trebuie sa stii ca aceste kilograme pierdute sunt de fapt pierderi de apa si vei reveni la greutatea initiala de indata ce vei incepe sa mananci normal.

De ce ideea de a oferi tractului digestiv o perioada de odihna este atat de atragatoare, decat daca simti ca sistemul tau digestiv a fost abuzat sau prea activ in ultima vreme. Daca obisnuiesti sa mananci mult iar apoi te hotarasti sa tii post, esti pe cale sa faci o greseala oprindu-te brusc. Desigur, a nu manca alimente nesanatoase de la bun inceput face ca acest proces sa aiba mai mult sens pentru mine.

Decat sa iti pui digestia pe pauza pentru cateva zile, o idee mai buna ar fi sa adopti o dieta si un stil de viata cat mai sanatos, pentru tot restul vietii. Incepe cu o dieta care sa includa foarte multe fructe proaspete, legume si cereale bogate in fibre, pentru ca tractul tau digestiv sa functioneze fara probleme, si asigura-te ca ii oferi corpului tau lichidele adecvate pentru a-ti ajuta rinichii sa isi faca treaba. Apoi poti incepe un program de exercitii fizice alergand prin parc pentru a-i oferi sistemului cardiovascular un antrenament si pentru a elimina toxinele din corp cu ajutorul transpiratiei.

Nici macar nu luam in considerare sa ii oferim inimii sau plamanilor o pauza, asa ca, de ce simtim nevoia sa inchidem tractul digestiv pentru o zi sau doua? Nu are sens sa tii post negru pentru a-ti ispasi temporar pedeapsa pentru pacatele alimentare daca te pregatesti in acelasi timp sa te intorci la vechile obiceiuri alimentare. Mai degraba, decat sa te plimbi intre “a te hrani cu alimente nesanatoase si a tine post”, ar avea mai mult sens daca ai adopta o dieta sanatoasa de la bun inceput.

 

Etichete: , , ,

Adauga un comentariu pentru Digestia sanatoasa: De ce nu e bine sa tii post negru 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Digestia sanatoasa: De ce nu e bine sa tii post negru
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .