CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

De ce cumparam alimente de la piata

 

De ce cumparam alimente de la piata Pietele in care producatorii agricoli isi aduc recoltele te ajuta sa marchezi schimbarea anotimpurilor, cu produse proaspete, locale.

Este mult mai simplu sa iti cumperi toate produsele de care ai nevoie dintr-un singur loc de la supermarket. Dar supermarketul nu iti poate oferi sentimentul ca mananci produse naturale sanatoase asa cum o face piata agroalimentara.

In ziua de azi, nu este atat de usor sa identifici un anotimp. La baza, avem 2 sezoane – sezonul cald si cel rece – dar nu inseamna neaparat ca unul dintre ele este urmat de celalalt. Poate fi foarte frig in iunie sau foarte cald in octombrie, de aceea delimitarea sezoanelor o facem dupa calendar si nu dupa vreme.

Putem delimita sezoanele in functie de alimentele disponibile pe tarabe si in functie de subtilele schimbari ale ofertelor de la o saptamana la alta. Este minunat sa gasesti legume si fructe de sezon pe care sa le incerci. Si este un mod fantastic de a introduce mai multe fructe si legume in dieta zilnica.

Daca nu mergi la piata periodic, incepe acum! Mergi la piata si cumpara alimente proaspete de sezon. Apoi, fii recunoscator producatorilor agricoli care ti-au pus la dispozitie alimente pe care le-au crescut in mod natural si pentru ca au un gust nemaipomenit.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru De ce cumparam alimente de la piata 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 De ce cumparam alimente de la piata
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .