CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Cum sa obtii un par matasos

 

par-stralucitorDe fiecare data cand deschidem televizorul sau citim o revista, suntem bombardati cu imagini ale unor persoane care au parul foarte stralucitor, matasos si sanatos. Sa vorbim despre ce putem face pentru a obtine acel aspect sanatos si stralucitor al parului. Vrei ca parul tau sa straluceasca cat e ziua de lunga? Urmeaza sfaturile de mai jos si cu siguranta vei avea un par superb in fiecare zi.

Ce sa faci: Este important sa ai o dieta echilibrata care sa contina multe fructe si legume proaspete. Incearca sa mananci frecvent alune, soia si tomate. Pestele si uleiul de masline sunt surse excelente de aicizi grasi iar galbenusul de ou este o sursa rapida si usoara de L-cisteina. Ceea ce mancam influenteaza cu siguranta starea parului nostru.

Ce sa nu faci: Sa aplici produse de styling cum ar fi gelul de par si spuma, aproape de scalp. Vei obtine un par tern, gras, fara pic de stralucire. Este important sa alegi produsele potrivite pentru tipul tau de par. Daca ai firul de par subtire, orice ai face, nu aplica produse destinate pentru un fir de par gros. Vei ingreuna firul de par si in cel mai rau caz, va arata ca si cum ar fi lins. Nu folosi produse de coafat inainte de a-ti supune parul la tratament termic pentru ca il vei arde.

Ce sa faci: Ofera-i parului tau tratamente cu produse ce il vor pastra stralucitor si cel mai important, sanatos. O vizita la salon este binevenita iar tratamentele regulate de fortifiere pot imbunatati aspectul parului tau. In orice caz, daca nu ai timp, sau nu iti permiti vizite la salon, nu te ingrijora, pentru ca ai tot ce iti trebuie acasa. Poti folosi ulei de masline, ulei de nuca de cocos sau migdale pentru a-ti revitaliza firul de par.

Incearca masca de par pe care o poti face chiar tu:

Amesteca avocado cu o lingura de miere si aplica pasta pe par, masand de la radacini catre varfuri. Daca parul tau este subtire, ar fi indicat sa te axezi mai mult pe varfuri decat pe radacina. Lasa amestecul timp de aproximativ 20 de minute sa isi faca efectul inainte sa iti clatesti parul cu apa rece.

Avocado este bogat in vitamine si nutrienti, inclusiv proteine si vitamina E, care sunt foarte importante pentru stralucirea si sanatatea firului de par. Mierea este un agent natural antibacterial, care ajuta tratamentul pe care il aplici parului tau, sa patrunda mai adanc in structura firului de par.

Ce sa nu faci: Sa te piepteni cand ai parul ud. Parul este mai fragil cand e ud si este mult mai usor sa il rupi. In schimb, asteapta pana cand parul este umed pentru a baga peria in el. Daca trebuie sa il aranjezi cat este ud, foloseste intotdeauna un pieptene cu dinti rari pentru a reduce sansele de rupere a firului de par. Daca tot vorbim despre parul ud, asigura-te ca nu iti freci parul cu un prosop uscat. Miscarea de inainte-inapoi a prosopului provoaca frecare care iti face parul sa se electrizeze. In schimb, tamponeaza-ti parul usor cu prosopul.

Ce sa faci: Foloseste masti de par care nu necesita clatire. Cheia pentru un par matasos, stralucitor, este sa il mentii bine hidratat! Daca ai parul uscat iar dusurile il lasa tern, atunci un astfel de balsam iti poate pastra parul moale si fin la atingere. Pe de cealalta parte, daca ai firul de par subtire, un balsam obisnuit poate fi prea greu pentru parul tau asa ca ar trebui sa iei in considerare metode alternative.

Ce sa faci: Citeste etichetele produselor cu atentie! Multe produse de ingrijire a parului contin foarte mult alcool, care dupa aplicare iti pot deshidrata parul. Cauta produse de ingrijire ce nu contin alcool.

Ce sa nu faci: Sa uiti de spray-ul de par sau serul de stralucire – cu cel mai mic continut de alcool, desigur! Pulverizeaza pe peria de par putin spray pentru a-l putea aranja mai usor si pentru a scapa de energia statica. Cu cat este mai moale parul tau, cu atat mai stralucitor arata.

Ce sa faci: Daca ai bucle, protejeaza-le. Cand parul este uscat, foloseste-ti doar degetele pentru a le separa. Daca vei folosi o perie, parul tau se va electriza si va reduce aspectul stralucitor. Sunt multe produse pe piata care te pot ajuta sa ai parul stralucitor. Aminteste-ti sa citesti etichetele pentru a te asigura ca nu contin ingrediente pe baza de alcool.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa obtii un par matasos 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Cum sa obtii un par matasos
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .