CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Produse Herbalife

Cresterea Imunitatii in mod Natural – RoseGuard

 

Cresterea imunitatii

Omul modern este supus zilnic agresiunii mediului extern si se afla mereu in pericolul cu imunitatea scazuta de a se imbolnavi contaminat cu virusi si microbi. Nevoia protectiei imunitare se regaseste pe prim plan. Daca esti in cautarea unui ajutor pentru cresterea imunitatii, RoseGuard este suplimentul alimentar ideal pentru un sistem imunitar sanatos.

Stresul zilnic, somnul insuficient, lipsa de timp pentru o alimentatie corespunsatoare, alimentele din ce in ce mai procesate cu aditivi sintetici periculosi, fructele si legumele contaminate cu nitrati si pesticide, poluarea, fumatul activ sau pasiv, chiar si efortul fizic, din pacate, genereaza cantitati mari de radicali liberi, care au ca efect transformarea maligna a celulelor, degenerescenta, imbatranirea prematura si scaderea rezistentei organismului la agresiunea factorilor externi, fapt care necesita administrarea de plante si/sau produse ce pot reduce stresul oxidativ si pot asigura organismului o protectie eficienta antioxidanta.

Unul dintre cele mai noi produse Herbalife pentru aparare imunitara – RoseGuard, este gardianul de incredere al celulelor tale, te apara de agresunea factorilor nocivi din mediul ambiant si stopeaza efectul devastator al de radicaliilor liberi.

BENEFICII CHEIE

~ Furnizeaza 100% din VNR* din vitaminele A si C, pentru a sustine un sistem imunitar sanatos.
~ Continut bogat in vitamin E, ce ajuta la protejarea celulelor organismului împoriva stresului oxidativ.
~ Contine rozmarin din surse atent verificate de Herbalife. Extractul de rozmarin ce intra in compozitia acestui produs este de cea mai inalta calitate, datorita procesului avansat de extractie folosit (bazat acum pe apa). Planta de rozmarin are nenumarate proprietati curative si efecte benefice. Reduce surmenajul intelectual si psihic, imbunatateste memoria, este benefica in diverse cazuri de astenie. pentru tonifierea corpului, reconfortarea organismului. Imbunatateste digestia prin stimularea productiei si de eliminare a bilei.
~ Contine Astragalus. Radacina de astragalus este un protector hepatic. Un ficat mai sanatos reuseste sa anihileze mai usor toxinele agreseaza zilnic organismul nostru, procesandu-le biochimic si pregatindu-le sa fie eliminate.
~ Contine turmeric, denumit si curcuma este folosit ca si condiment alimentar cu efecte benefice asupra sanatatii, in special antiinflamatorii. S-a descoperit de curand ca turmericul poate inversa neurodegenerarea cerebrala cauzata de fluor. Consumul de turmeric este indicat si pentru tratamentul bolilor de ficat sau in hepatite.

Cumpara online RoseGuard Herbalife la:

http://www.wellness.ro/RoseGuard-p-16293-c-0-p.html

Roseguard, Pret produs: 96.00 Lei

Roseguard, Pret produs: 96.00 Lei

 

Schizandra Plus, Pret produs 70.00 lei

Schizandra Plus, Pret produs 70.00 lei

 

 

Adauga un comentariu pentru Cresterea Imunitatii in mod Natural – RoseGuard 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Produse Herbalife

 Cresterea Imunitatii in mod Natural – RoseGuard
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .