CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa, Vitamine

Consumul de vitamine si minerale

 
vitamine Herbalife

Suplimente cu vitamine si minerale

 

Consumul de vitamine si minerale este foarte important in viata fiecarei persoane. Aceste suplimente sunt foarte folositoare.
Este recomandat sa iei vitamine pentru a avea sistemul imunitar intarit. Expunerea la caldura si soare in perioada de vara duce in timp la imbatranirea celulelor. In perioada de iarna, primavara foarte multa lume raceste de aceea este recomandat sa consume alimente care contin vitamine si minerale benefice corpului, in acest mod sistemul imunitar fiind mai putin afectat. Poti alege sa consumi fructe care contin vitamina C. Este bine sa mananci alimente bogate in vitamine si minerale, acestea avand rolul sa ajute organismul. In urma unui studiu reiese ca sunt multe persoane care dupa raceli mai puternice au inceput sa ia suplimenti de vitamine si sa manance mai multe vegetale.

Multe persoane vor sa stie un pic mai mult despre modul in care suplimentele functioneaza intr-adevar asa ca au inceput sa se informeze despre anumite studii facute in decursul timpului. De exemplu intr-unul dintre acestea un medic spune ca o dieta sanatoasa este cheia pentru a te simti bine. Acesta a subliniat, de asemenea ca sanatatea intestinului are o influienta foarte mare asupra imunitaii.

Exista suplimente, care ajuta sistemul imunitar, si daca da cum ma ajuta ele de fapt, si cu ce?

Este esential ca fiecare persoana ca fie tratata ca un individ unic. Este bine sa ai un consultant personal care sa te indrume in acest proces. O sa vezi ca in timp acesta te va ajuta foarte mult deoarece o sa fie familiarizat cu starea ta de sanatate. In general probioticele ajuta la restabilirea echilibrului microorganismelor ale sistemului digestiv; complexul de vitamina B ajuta la stimularea sistemului imunitar si cresterea energiei iar magneziu ajuta la ameliorarea stresului.

Cat de mult avem nevoie de suplimente?

Trebuie sa gasesti un echilibru intre dieta de baza, care provine din nutrienti si suplimenti. In plus persoanele sanatoase care au metabolismul eficient pot lua suplimente de vitamine sau trebuie sa aiba grija sa nu faca exces. Daca suplimentele sunt consumate in mod neadecvat acestea pot da reactii corpului. In cele din urma, stilul de viata si de nutritie ar trebui sa ajute pentru a constata daca ai sau nu nevoie de o cantitate mai mare sau mai mica de suplimenti.

Ce vitamine sa consum?

Din momentul in care te-ai hotarat sa faci o curatare in organismul tau trebuie sa sti ca in afara de o alimentatie corecta, este recomandat sa iei si suplimenti. Poti alege sa iei un complex de mulivitamine  Herbalife sau un supliment alimentar de calciu care este bogat in vitamina D esentiala pentru absorbtia calciului.Cand iti alegi vitaminele pe care sa le consumi este bine sa te informezi despre ele. Consultatul tau te poate ajuta cu sfaturi eficiente, nu ezita sa ii ceri parerea.

Este necesar sa iau suplimente cu vitamine si minerale in fiecare zi?

Nu este necesar sa le iei in fiecare zi. Acest lucru depinde de cum reactioneaza organismul tau la ele si timpul in care incepe sa isi faca efectul. Este bine sa respecti cu strictete modul de a le consuma.

Multe persoane se intreaba cat de bune sunt acestea si daca ofera necesarul de vitamine organismului. Cea mai buna sursa de vitamine este o dieta de alimente integrale, neprocesate, care este bogata in legume si alte alimente de baza.

Exista riscuri daca consum suplimentii in mod excesiv?

Este posibil daca exagerezi cu cantitatea de suplimenti sa apara complicatii. De exemplu consumul excesiv de vitamina A, poate duce la diferite complicatii; excesul de vitamina E poate duce la tulburari de sangerare si o supradoza de vitamina B6 poate duce la probleme nervoase.

Se obisnuieste organismul meu cu aceste suplimente de nutritie?

Este posibil. Este de asemenea adevarat ca organismul are parte de diferite schimbari in timp. Prin urmare, suplimentele care au fost de ajutor la un moment dat, sa nu mai fie la fel de bune cu 1, 2 ani mai tarziu. Daca faci o pauza de cateva luni se recomanda sa faci o curatenie in organism inainte de a incepe sa le iei din nou aceste suplimente.

Este bine sa oferi organismului tau necesarul de vitamine si minerale de care el are nevoie. Tine cont de aceste recomandari si in timp vei obtine rezultatele dorite.

 

Adauga un comentariu pentru Consumul de vitamine si minerale 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Consumul de vitamine si minerale
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .