CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

7 lucruri esentiale pentru fitness si starea de wellness

 

Atunci cand programul tau este prea ocupat cu munca, familie si alte obligatii, sanatatea, nutritia si fitness-ul devin greu de intretinut sau sunt ignorate.

Dar de ce trebuie sa fie asa? In zilele noastre, cand oamenii sunt tot mai preocupati sau ingrijorati de sanatate, exista o multime de produse pe care le poti lua cu tine oriunde, usor si rapid de folosit, care te ajuta sa-ti atingi obiectivele de sanatate si fitness.

Inlocuitoare de masa

Inlocuitorul de masa de la Herbalife (shake-ul Formula 1) vine intr-o mare varietate de gusturi si preferinte. Este disponibila in 8 arome + o varianta fara soia, lactoza sau gluten. Aromele pentru shake sunt: ciocolata, vanilie, capsuni, fructe tropicale, cappuccino, fursecuri si frisca, ciocolata si menta, mar caramelizat si scortisoara.

100g contine  apoximativ 37 g proteine, 27g glucide,  7g lipide si 12g fibre + 12 vitamine si 10 minerale esentiale, adica tot ce iti trebuie la o masa echilibrata. Acest inlocuitor de masa este foarte bun pentru a calma senzatia de foame si a hrani organismul.

Batoane proteice

Daca ai nevoie de energie pentru un workout, sau pentru refacere, batoanele proteice le poti lua cu tine si le poti consuma din mers. Herbalife ofera un produs interesant care contine 14 batoane proteice de calitate, cu proteine pentru masa musculara si vitaminele B12, B6, B3, B2, B1 si vitamina E.

Aceste batoane sunt delicioase si satioase, astfel ca nu vei face nicio alegere gresita in dieta.

Multivitamine

Vitaminele sunt foarte usor de integrat in dieta de zi cu zi. Pana la urma dureaza doar 5 secunde sa iei o pastila. Le poti lua oricand, inainte sau dupa masa si sunt cele mai sanatoase suplimente la care te poti gandi. Formula 2 Multivitamine de la Herbalife ofera un complex intreg de 16 vitamine si minerale.

Cu aceste multivitamine nu mai trebuie sa iti faci griji daca ai luat necesarul zilnc doar din alimentatia obisnuita, lucru putin probabil oricum. Suplimentele de vitamine sunt aproape obligatorii daca vrei sa ai un trup care sa radieze de sanatate si vitalitate.

Energizante

Tabletele cu guarana sunt alegerea numarul 1 pentru a mari randamentul fizic sau intelectual. Guarana mareste vigilenta, vitalitatea, imbunatateste memoria si poate reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii.

Proteine

Pentru a mari masa musculara, Herbalife24 pune la dispozitie REBUILD STRENGTH, cu un continut optim de proteine din lapte, aminoacizi si vitamine. Are 51 g de proteine pentru 100 g, ceea ce face produsul ideal pentru cei care isi doresc muschi bine reliefati.

Bauturi hidratante

Hidratarea este mereu importanta, mai ales atunci cand faci multa miscare sau efort.

Herbalife 24 HYDRATE este o bautura hidratanta cu electroliti biodisponibili, pentru absorbtie mai buna a lichidelor, reglarea PH-ului si efecte antioxidante. Contine doar 1 g de zahar si 15 calorii.

Ceaiuri instant

Daca vrei sa te relaxezi oricand, la birou sau acasa, dupa o zi grea, ceaiul instant este ideal. Tot ce trebuie sa faci este sa torni niste apa calda sau rece peste putin ceai instant si este gata.

Ceaiul Herbalife pe baza de plante cu aroma naturala, lamaie sau piersici este praf instant pentru prepararea bauturilor sanatoase si revitalizante, folosite pentru cura de slabit.
Contribuie la accelerarea metabolismului. Are actiune fortifianta generala. Ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile transformandu-le in energie.

 

Adauga un comentariu pentru 7 lucruri esentiale pentru fitness si starea de wellness 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 7 lucruri esentiale pentru fitness si starea de wellness
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .