CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

6 sfaturi pentru a slabi mai usor

 

Sfaturi pentru slabit

Iata cateva sfaturi practice pentru slabit si niste recomandari pentru a stimula si a creste metabolismul. Invata cum poti sa arzi mai multe calorii si sa slabesti mai usor cu aceste 6 trucuri simple pe care oricine le poate urma cu usurinta.

1. Alege aceste mancaruri de fiecare data: Suna ca o nebunie, dar daca mesteci fructe, legume si cereale, acest lucru face ca maxilarele tale sa lucreze mai mult iar cantitatea mare de fibre ia mai multa energie pentru digestie, ceea ce duce la o ardere a caloriilor cu 10% mai mult. Consuma fructe, legume si cereale cat mai naturale si neprocesate cu putinta, pentru a beneficia de efectul lor de crestere a metabolismului.

2. Proteinele te ajuta sa slabesti. Datorita faptului ca proteinele se digera greu si necesita mai multa energie pentru procesarea lor de catre organsim, include in dieta mancaruri bogate in proteine. Herbalife24 este o noua gama de produse bazate pe proteine din lapte de cea mai buna calitate, care te pot ajuta nu doar sa slabesti dar si sa iti contruiesti un trup armonios si bine facut.

3. 20 de flotari. Inainte de masa, e bine sa faci ceva miscare (20-50 de flotari ar fi de ajuns). Aceste scurte miscari intense pot duce la o ardere cu pana la 200 de calorii in restul zilei.

4. Bea ceaiuri. Ceaiul verde contine catechina, un antioxidant care creste metabolismul cu pana la 4% (adica 80 de calorii pe zi). Daca vrei un ceai mai gustos, cu mai multe plante, incearca Ceaiul de la Herbalife, care se bazeaza pe ceaiul verde, dar mai contine si hibiscus, ceai galben, nalba de padure si cafeina naturala.

5. Relaxeaza-ta si ia o pauza. Stresul de zi cu zi nu numai ca te face sa rontai mai mult, dar iti incetineste si metabolismul. Daca esti mereu intr-o stare de impacare si implinire, atunci nu vei mai simti nevoie sa mananci atat de mult. Asa ca e important sa iei o pauza din vartejul zilei si sa te relaxezi. Daca faci multa activitate fizica la munca, atunci ar fi bine sa iti iei cateva minute pe zi, 30 de minute pentru a medita. Daca ai un job la birou unde nu necesita multa miscare, in pauza ar fi bine sa faci o plimbare sau niste exercitii, cum ar fi cele de yoga sau sa dansezi pe melodia ta preferata.

6. Cel mai simplu mod de a stimula metabolismul: Ia suplimenti de nutritie pe baza de plante care ard grasimile si le transforma in energie. Daca vrei sa slabesti rapid, include cateva tablete de Thermo Comlete Herbalife in dieta ta, deoarece ajuta la topirea grasimilor din corpul tau.

 

Adauga un comentariu pentru 6 sfaturi pentru a slabi mai usor 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 6 sfaturi pentru a slabi mai usor
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .