CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Magazin de Incredere GPEC

Wellness.ro, pe primul loc la categoria Sanatate si Frumusete!

 

Wellness.ro, pe primul loc la categoria Sanatate si Frumusete in cadrul GPeC!

S-au desemnat castigatorii Galei Premiilor eCommerce si nu mare ne-a fost mirarea cand am observat ca ne aflam printre castigatori!

La categoria “SANATATE si FRUMUSETE”, Wellness.ro a dovedit ca insumeaza toate calitatile unui site demn de increderea consumatorilor din mediul online si satisface pe deplin cererea clientilor, clasandu-se astfel pe un bine-meritat loc I .

Am primit astfel marca de incredere GPeC menita sa mareasca increderea consumatorilor in serviciile pe care noi le oferim. Am dovedit de-a lungul timpului ca respectam legislatia in vigoare si am incercat continuu sa aratam ca suntem un magazin online serios, aspecte care ne-au fost recunoscute odata cu primirea atestarii ca suntem un “Magazin Online de Incredere”.

Suntem bucurosi ca am avut ocazia sa va aratam ca respectam bunele practici in comertul electronic si dorim sa va ajutam in continuare sa va imbunatatiti nutritia, sa fiti mai sanatosi, sa slabiti si sa invatati sa va mentineti rezultatele timp indelungat.

 

Adauga un comentariu pentru Wellness.ro, pe primul loc la categoria Sanatate si Frumusete! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Magazin de Incredere GPEC

 Wellness.ro, pe primul loc la categoria Sanatate si Frumusete!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .