CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Diferenta dintre proteine de origine animala si vegetala

 

Diferenta dintre proteine de origine animala si vegetala

Alimentele care contin proteine sunt importante din foarte multe motive.

Avem nevoie de proteine pentru a produce proteine cum ar fi hormonii sau enzimele, pentru a dezvolta si mentine muschi.

Mancarurile care contin proteine sunt nemaipomenite cand vine vorba de satisfacerea foamei ajutandu-te sa rezisti pe parcursul intregii zile. Este foarte usor sa iti satisfaci nevoia de proteine pentru ca acestea se gasesc atat in alimentele de origine animala cat si in cele de origine vegetala.

Fiecare sursa de proteine are beneficiile sale. Dintr-un punct de vedere simplu, proteinele sunt construite din caramizi mici numite aminoacizi. Din cei 20 de aminoacizi diferiti din alimentele pe care le mananci, 8 sunt numiti esentiali ceea ce inseamna ca trebuie sa ii introduci in dieta ta pentru ca organismul tau nu ii poate produce. Daca alimentul pe care il mananci contine toti cei 8 aminoacizi esentiali, este considerat o proteina completa.

Proteinele de origine animala si cele de origine vegetala au fiecare beneficiile lor.

Sursele de proteine de origine animala: peste, carne de pui, carne de vita, oua si produse lactate, sunt toate proteine complete. Alimentele de origine animala sunt, deasemenea, o sursa importanta de minerale cum ar fi fierul sau zincul iar fructele de mare reprezinta cea mai buna sursa de acizi grasi omega-3. Doar proteinele de origine animala contin vitamina B-12.

Pe cealalta parte, soia este o proteina completa in lumea plantelor, de aceea, boabele de soia, pudra proteica din soia si tofu reprezinta o sursa importanta de proteine. Proteinele din plante furnizeaza, de asemenea, o gama larga de vitamine si minerale, pe langa fibre si antioxidanti pe care nu ii vei gasi in alimentele de origine animala.

Plantele nu contin colesterol si, in general, au un continut scazut de grasimi. Daca esti vegetarian iti poti satisface nevoia de proteine mancand o gama variata de proteine vegetale dar se recomanda sa mananci echilibrat atat proteine de origine vegetala cat si proteine de origine animala.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Diferenta dintre proteine de origine animala si vegetala 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Diferenta dintre proteine de origine animala si vegetala
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .