CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Cum se fabrica produsele Herbalife

 

Fondata in 1980, Herbalife Nutrition opereaza in peste 90 de tari si a fost pionier in nutritia sanatoasa prin renumitul shake Formula 1 Herbalife – un inlocuitor avansat de masa.
Te-ai gandit sa slabesti cu produse Herbalife dar ai cateva indoieli in privinta produselor.
Ce ingrediente contin produsele din gama Herbalife Nutrition?
Dupa cat timp o sa vad rezultate?
In ce conditii sunt fabricate produsele Herbalife?
Cauti produse pentru slabire? Produse pentru ingrasare sau produse pentru mentinerea masei musculare? Sau esti foarte grabit si vrei sa inlocuiesti o masa atunci cand esti pe fuga si ai mult de lucru? Pentru a te asigura ca ai gasit un produs de nutritie foarte bun pentru corpul tau, trebuie sa te gandesi la urmatoarele aspecte:

Sunt ingredientele din produse bune pentru mine?

Sunt toate ingredientele mentionate pe eticheta?

Este cunoscuta si verificata provenienta acestor ingrediente?

Se pot consuma produsele Herbalife daca urmez vreaun tratamant cu medicamente?

Daca le consum o perioada si apoi fac o pauza, imi poate afecta greutatea corpului?

Avand in vedere tot ceea ce se regaseste in produsele Herbalife Nutrition, poti fi sigur de calitatea ingredientelor, selectarea minutioasa a producatorilor de materie prima, siguranta pentru sanatate si beneficiile pentru slabire ale produselor Herbalife Nutrition.

Industria suplimentelor alimentare este strict reglemenatata in prezent.

Citeste eticheta produselor Herbalife Nutrition. Cu investitii de milioane de de dolari in specialisti in domeniu, cercetare, procese de cultivare a materiei prime, procese de productie, procesare in conditii speciale a ingredientelor si tehnologie avansata de productie si ambalare, pentru a garanta cele mai noi realizari in stiinta si cea mai buna calitate a produsului gata de consum, produsele Herbalife Nutrition respecta cu sfintenie principiul de a respecta la maximum calitatea tuturor proceselor pe traseul “De la samanta la consumator”.

Produsele Herbalife Nutrition sunt rodul muncii unor din experti in nutritie si sanatate din intreaga lume, printre care si experti in nutritia sportiva de performanta.

Pentru a dezvolta produse noi, Herbalife Nutrition incepe cu elemente de baza ale nutritiei sanatoase si cu ingredientele care asigura un echilibru perfect de nutrienti mentru a mentine o activitate armonioasa si echilibrata a intregului nostru organism. Beneficiile fiecarui ingredient folosit in produsele Herbalife Nutrition sunt argumentate prin cercetari de ultima ora si cu dovezi stiintifice. Asa stim noi ca ceea ce este in fiecare cutie de produs Herbalife Nutrition este potrivit pentru tine. Te invitam sa vezi acest film despre Herbalife Nutrition.
YouTube Preview Image
Vrei sa cumperi produse Herbalife Nutrition online? Vezi preturi la produse Herbalife Nutrition si alege un program de nutritie de slabire Herbalife aici >>

 

Adauga un comentariu pentru Cum se fabrica produsele Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Cum se fabrica produsele Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .