CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Recomandari

Aroma copilariei in noul shake Herbalife

 

shake-herbalife-mar-si-scortisoara-2Se apropie sarbatorile de iarna si cu totii ne gandim la pregatirile pentru Craciun. Doar 2 luni te mai despart de aceste sarbatori, de aroma cozonacului, de gusturile si miresmele care iti atrag toate simturile, de friptura, prajiturile cu ciocolata din belsug si paharul de sampanie care iti vor face cu ochiul, insa nu trebuie sa uiti de nutritia sanatoasa.

Nimic nu poate inlocui atmosfera care se creaza in Ajunul Craciunului – produse alimentare traditionale (turta dulce, cozonac), cadouri pentru cei dragi, decoratiuni pentru pomul de Craciun, colinde, toate inmiresmate cu aromele inconfundabile de scortisoara si vin fiert.

De Sarbatori, Herbalife iti aduce shake-ul Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara, in editie limitata. Are mai putin de 220 de calorii pentru fiecare portie,se prepara cu lapte semi-degresat, pentru a va asigura nivelul optim de energie. Pentru ca diminetile de iarna sa fie pline de gust, Herbalife va ofera shake-ul Formula 1 cu aroma de mar caramelizat si scortisoara pentru a putea savura un mic dejun sanatos si delicios, creat anume pentru a completa atmosfera de Craciun.

Shake-ul Formula 1 contine proteine din soia, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale si fibre intr-o formula echilibrata, pentru a va ajuta sa va hraniti corpul in cadrul programului de nutritie sanatoasa sau de control al greutatii. Pentru zilele friguroase de iarna, shake-ul poate fi consumat si cald, inlocuind una dintre mese. Este recomandat sa fie consumat ca parte integranta a unei dietei zilnice echilibrate si a unui stil de viata sanatos ce include activitate fizica regulata si consum adecvat de lichide, pentru cei care vor sa isi tina sub control greutatea.

Formula 1 cu aroma delicioasa de mar dulce caramelizat si scortisoara este disponibila acum pe wellness.ro. Click aici pentru comanda.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Aroma copilariei in noul shake Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Aroma copilariei in noul shake Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .