Comanda telefonic: 0723508026 sau 0742057181
0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
COSUL DE CUMPARATURI
gestioneaza-ti cumparaturile
  • Produse in cos: 0 buc.
  • Cost total: 0.00 Lei
Te afli aici: Wellness.ro > Regulament si GDPR
 
Livrare gratuita prin posta sau curier pentru comenzi mai mari de 150 lei!
Alege produsele potrivite pentru tine:

Wellness.ro

Regulament si GDPR

 
Incepand cu data de 25 Mai 2018 respectam si ne conformam Regulamentului general aplicat de toate statele Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016). Pana la aceasta data am respectat si ne-am conformat Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Wellness.ro detinut de Intrepridere Familiala Diana Malai are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise doar la solicitarea dumneavoastra sau cu acordul dumneavoastra in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.


Drepturile dvs.
Noul Regulament pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal confera mai multe drepturi:
•Dreptul la informare este dreptul Dvs. de a primi informatii referitoare la identitatea si datele noastre de contact, scopul in care se proceseaza datele, categoriile de date vizate, destinatarii la care ajung datele Dvs. prin intermediul nostru, respectiv la existenta drepturilor pe care le aveti in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si conditiile in care acestea pot fi exercitate;
•Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele Dvs. si daca da, va oferim acces la aceste date si informatii despre cum sunt procesate;
•Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca puteti primi datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea sa poata fi transmise altui operator direct;
•Dreptul la opozitie vizeaza dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand acest lucru va intereseaza un interes public sau un interes legitim;
•Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarziere a informatiilor personal nepotrivite sau inexacte.
•Dreptul la stergere / dreptul de a fi uitat inseamna ca aveti dreptul sa stergeti datele colectate fara intarziere in oricare dintre urmatoarele situatii: daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ati retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, daca datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
•Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada de timp, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care cel care v-a colectat datele mai are nevoie de date personale in cazul in care prelucrarea nu a facut obiectul unei cereri de protectie a dreptului la instanta.
•Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale va ofera posibilitatea de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrarile efectuate prin mijloace automate (inclusiv creearea de profiluri), care produc pe Dvs. efecte juridice sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
•Dreptul de a va adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal poate fi exercitat in cazul in care vi s-au incalcat oricare dintre drepturile garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, ne-ati reclamat abaterea si nu am rectificat sesizarea in termenul legal.

Responsabilitatea dumneavoastra de furnizare a datelor corecte si complete impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea produselor comercializate
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Wellness.ro nu expediaza comenzi persoanelor sub 16 ani si nu colecteaza conform Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal informatii de la copii sub varsta de 16 ani. Daca sunteti sub varsta de 16 ani, va rugam sa nu ne furnizati nici o informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii de la un copil sub 16 ani, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date.


Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Pentru confirmarea datelor contului, utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest email de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adresele de email ale altor utilizatori pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un astfel de mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site sau la telefon si nici nu ati plasat o comanda telefonica de produse Herbalife pe wellness.ro va rugam sa ne anuntati. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Formularul de profil al utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Publicitate si legaturi cu importatorii oficiali
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii wellness.ro nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru relatiile rezultate / consecintele afirmatiilor, promotiilor/ campaniilor de promovare ale producatorilor si ale importatorilor oficiali de produse comercializate pe site.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.


Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - sunt proprietatea Wellness.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Wellness.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice intrebari sau comentarii legate de drepturile de autor contactati-ne la adresa de email info@wellness.ro.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.


Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Conditii de returnare
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.


Clientii Wellness.ro pot returna produsele Herbalife cumparate, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Wellness.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.


Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.


Comanda produse Herbalife aici.

Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Regulament si GDPR

 
Activitatea acestui site se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996 - 2018 Wellness.ro ANPC: www.anpc.gov.ro
EuPlatesc SSL secure
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord

Controleaza-ti greutatea 

Herbalife slabire programe
Programe Obezitate
Herbalife produse de slabit
Formula 1 shake inlocuitor masa
Nutritie Herbalife
Programe Anticelulitice
Mentinere a greutatii
Ingrasare
Cresterea greutatii masei musculare
Batoane si Gustari Proteice
Accesorii

Energie si miscare 

Nutritie fitness
Nutritie Sport
Batoane proteice nutritive
Energizante suplimente
Produse cu proteine

Nutritie personalizata 

Detoxifiere
Femei
Imunitate
Sanatatea inimii
Barbati
Bauturi dietetice
Sanatatea oaselor

INGRIJIRE PERSONALA 

Igiena cu Aloe Vera
Intinerire ten SKIN
Ingrijire ten
Cosmetice Anti Aging
Ingrijire corp
Blog

Am uitat parola

Lista de Preturi Herbalife Prodise

Slabire

Calculator Greutatea Ideala

Beneficiile programelor de nutritie

Rezultate de Slabire

Membru Herbalife Independent din Romania

Distribuitor Herbalife Romania

Bucuresti Herbalife Membru Independent. Livrare

Membru Herbalife Independent Brasov

Programe de nutritie

Centru de Cercetare

Produse slabire - Garantie

Cum cumpar de la un Membru Herbalife Independent

Cum platesc la wellness.ro

Produse slabire - Livrare

Conditii de returnare

Politica de confidentialitate

Politica de utilizare cookie-uri

Regulament si GDPR

Termeni si conditii

Contact