Comanda telefonic: 0723508026 sau 0742057181
0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
COSUL DE CUMPARATURI
gestioneaza-ti cumparaturile
  • Produse in cos: 0 buc.
  • Cost total: 0.00 Lei
Te afli aici: Wellness.ro > Politica de confidentialitate
 
Livrare gratuita prin posta sau curier pentru comenzi mai mari de 150 lei!
Alege produsele potrivite pentru tine:

Wellness.ro

Politica de confidentialitate

 

DECLARATIA de CONFIDENTIALITATE si POLITICA privind PROTECTIA si Prelucrarea datelor cu Caracter Personal

Ai avut si ai incredere in noi, fie ai cumparat produse Herbalife si ai fost multumit/a de procesele si serviciile noastre, fie pur si simplu te-ai inregistrat cu datele tale personale sa primesti sfaturi de slabire sau sfaturi de mentinerea greutatii pe site-ul nostru Wellness.ro. Parte din responsabilitatea noastra in aceasta relatie este si modul in care avem grija de datele tale personale pe care ni le-ai pus la dispozitie.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Noi respectam si ne conformam legilor in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Incepand cu data de 25 Mai 2018 respectam si ne conformam Regulamentului general aplicat de toate statele Uniunii Europene privind protectia datelor conform legislatiei UE (GDPR 679/2016). Pana la aceasta data am respectat si ne-am conformat Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
DIANA MALAI Intreprindere Familiala are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana.

Ce date personale colecteaza Wellness.ro - magazin al Membrului Independent Herbalife si in ce scop?
Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale in scopul indeplinirii unor obligatii legale. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau comanda, inclusiv CNP-ul, declarati sa acceptati ca datele dumneavoastra personale sa fie icluse in baza de date a Wellness.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 0009081.
Pentru a va putea oferi servicii de calitate si ca procesul de comanda sa se desfasoare perfect, in momentul inregistrarii pe site-ul nostru avem nevoie de datele tale personale precum: nume, prenume, adresa de e-mail, CNP-ul, telefon, adresa completa de livrare impreuna cu codul postal. Pentru un program de slabire personalizat ne puteti comunica daca doriti sa slabiti sau sa va mentineti greutatea corpului.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au Implinit varsta de 16 ani.

Datele personale sunt folosite pentru:
• informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia comenzii (prin folosirea postei electronice e-mail sau SMS), a contului de pe wellness.ro, expedierea si facturarea comenzilor, anularea sau informarea de orice natura referitor la comanda, la bunurile achizitionate de pe site, pentru a comunica numarul de insotire (AWB) al coletului;
• CNP - codul numeric personal este folosit doar la factura fiscala in scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea si raportarile catre autoritatile fiscale, daca nu doriti sa il oferiti, este important sa ne furnizati adresa completa de domiciliu indicata in actul de identitate;
• Trimiterea de Newslettere prin e-mail pentru promovarea produselor doar catre destinatarii care au bifat o casuta suplimentara si au solicitat in mod special acest gen de notificari cu noutati si notificari de revenirea in stocul magazinului online a anumitor produse;
• Usurarea navigarii pe site, urmarirea si monitorizarea a vanzarilor si comportamentul consumatorului pentru a afla preferintele in vederea imbunatatirii site-lui.
• Numarul de kilograme, inaltimea si varsta ne ajuta sa personalizam modul de consum al produselor Herbalife de nutritie.

Ce date nu stocam niciodata?
Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Wellness.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, procesator de plati despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata, unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
Unde sunt stocate datele dumneavoastra personale?
Datele tale sunt stocate si strict protejate in programul de gestiune pe serverele: ns1.aliencart.com, ns2.aliencart.com si ns3.aliencart.com cu modul FIREWALL implementat, datele sunt criptate; serverele sunt in datacenter-uri autorizate cu supraveghere video, fiecare operatiune la server este efectuata doar de personal autorizat si inregistrata in jurnal. Accesul este securizat cu firme de paza autorizate.
Modul de pastrare a datelor: cat timp sunt stocate datele personale?
Ca regula generala, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont pe wellness.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Daca nu aveti cont, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada ce nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar in cazul in care avem obligatia legala fiscala de a pastra datele dumneavoastra cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de perioada concreta, aceasta perioada va varia intre 1 si 10 ani. Dupa cei 10 ani datele vor fi anonimizate electronic.
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Wellness.ro implica o parola.
Wellness.ro detine si foloseste un Certificat SSL pentru a securiza datele pe care le inregistrezi: parole, informatii despre carduri bancare, CNP si orice alte date pe care doresti sa le pastrezi private. Certificatul SSL cripteaza informatiile astfel, securizand comunicarea datelor intre server si dispozitivul (PC si/sau mobil) al vizitatorului, inainte ca acestea sa circule prin internet facand imposibila interceptarea datelor de la distanta de catre cineva rau-voitor care nu are access fizic la server sau la dispozitivul de navigare. Informatiile criptate nu pot fi decriptate si citite decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru garanteaza ca informatiile trimise catre Wellness.ro nu vor fi furate sau modificate.
Intrepridere Familiala Diana Malai stocheaza si protejeaza prin tehnologii de securitate datele tale personale, foloseste politici aplicate salariatilor pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Cui sunt oferite datele tale personale?
Wellness.ro poate furniza datele cu caracter pesonal ale cumparatorului altor companii partenertenere pentru a-ti oferi servicii de calitate si pentru a-ti asigura livrarea rapida a produselor Herbalife. Partenerii Intrepridere Familiala Diana Malai au fost selectati cu strictete, sunt societati care au dovedit seriozitate in timp si respecta la randul lor Regulamentului general privind protectia datelor conform legislatiei UE si isi iau angajamentul de confidentialitate care garanteaza ca datele clientilor sunt pastrate in siguranta.
Datele tale personale sunt oferite urmatoarelor companii: furnizorilor de servicii de curierat ( Fan Courier, Posta Romana) cu scopul stabilirii contactului pentru informare si livrarea rapida a coletului, prestatorului de servicii de contabilitate Bizland SRL Brasov oferim factura de achizitie cu: nume, prenume, telefon, adresa domiciliu, CNP, produsele achizitionate si totalul de plata, prestatorului de servicii IT si gazduire site SC ZAHA SOFT SRL, furnizorului de servicii de marketing (newslettere) Newsman, operat de Sc Dazoot Software srl, furnizorilor de servicii de plata/bancare (EuPlatesc operat de EuroPayment Services s.r.l.).

Datele colectate de Wellness.ro sunt strict confidentiale intre utilizator/ consumator si Diana Malai Membru Independent Herbalfe si Nu vor fi furnizate fara acordul utilizatorului in scris catre terti, altii decat cei specificati mai sus.
Dreptul de a modifica si de a solicita stergerea datelor detinute de Wellness.ro („drepul de a fi uitat”)
Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune prelucratii datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la stergere / dreptul de a fi uitat inseamna ca aveti dreptul sa stergeti datele colectate fara intarziere in oricare dintre urmatoarele situatii: daca nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ati retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, daca datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre: Intrepridere Familiala Diana Malai, Str Avram Iancu nr 48A, sc. B, ap. 16, 500086 Brasov.
Daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale te poti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa office at wellness.ro sau pe formularul de contact. Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.
Dezabonare Newsletter
Ai dreptul sa soliciti oricand dezabonarea de la Newsletter. Prima varianta: la primirea e-mail-ului cu noutati de la noi, da click pe link-ul situat la sfarsitul mesajului. A doua varianta: intrand in contul tau de pe site-ul nostru Wellness.ro, debifeaza casuta de abonare la newsletter. A treia varianta: poti solicita dezabonarea printr-un e-mail la adresa office at wellness.ro
Stergere cont pe Wellness.ro
Wellness.ro va confera dreptul in calitate de utilizator al magazinului online de produse Herbalife de a modifica datele personale de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati pe mail la ofiice at wellness.ro stergerea contului dumneavoastra oricand. Datele contului dumneavoastra vor fi sterse prin anonimizare.
Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca vom publica modificari ale regulilor de confidentialitate in aceasta pagina va vom informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.
Va multumim ca folositi Wellness.ro



Comanda produse Herbalife aici.

Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Politica de confidentialitate

 
Activitatea acestui site se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996 - 2018 Wellness.ro ANPC: www.anpc.gov.ro
EuPlatesc SSL secure
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord

Controleaza-ti greutatea 

Herbalife slabire programe
Programe Obezitate
Herbalife produse de slabit
Formula 1 shake inlocuitor masa
Nutritie Herbalife
Programe Anticelulitice
Mentinere a greutatii
Ingrasare
Cresterea greutatii masei musculare
Batoane si Gustari Proteice
Accesorii

Energie si miscare 

Nutritie fitness
Nutritie Sport
Batoane proteice nutritive
Energizante suplimente
Produse cu proteine

Nutritie personalizata 

Detoxifiere
Femei
Imunitate
Sanatatea inimii
Barbati
Bauturi dietetice
Sanatatea oaselor

INGRIJIRE PERSONALA 

Igiena cu Aloe Vera
Intinerire ten SKIN
Ingrijire ten
Cosmetice Anti Aging
Ingrijire corp
Blog

Am uitat parola

Lista de Preturi Herbalife Prodise

Slabire

Calculator Greutatea Ideala

Beneficiile programelor de nutritie

Rezultate de Slabire

Membru Herbalife Independent din Romania

Distribuitor Herbalife Romania

Bucuresti Herbalife Membru Independent. Livrare

Membru Herbalife Independent Brasov

Programe de nutritie

Centru de Cercetare

Produse slabire - Garantie

Cum cumpar de la un Membru Herbalife Independent

Cum platesc la wellness.ro

Produse slabire - Livrare

Conditii de returnare

Politica de confidentialitate

Politica de utilizare cookie-uri

Regulament si GDPR

Termeni si conditii

Contact