CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Trucuri pentru a te mentine in forma maxima

 

1. Plimbarea in aer liber. Medicul ne recomanda sa alergam prin parc sau sa ne plimbam minimum 30 de minute, de trei ori pe saptamana. Astfel, poti scapa de varice, picioare reci, vei respira mai bine si vei gandi mai bine pentru ca iti oxigenezi periodic organismul. Dar nu numai atat! Vei fi mai slaba si vei avea un nivel mai scazut al colesterolului iar glicemia o sa scada semnificativ daca e nevoie.
2. Sport in aer liber. Ghidurile moderne de practica medicala recomanda un minimum de 150-250 minute de activitate fizica moderata pe saptamana pentru a te mentine la o greutate normala si peste 270 de minute de sport daca mai vrei sa si slabesti. Nu se precizeaza unde trebuie sa practici aceasta activitate fizica, deci daca tot ai treaba, de ce sa n-o faci placuta? Iesi in parc cu rolele, cu bicicleta, sau cu o prietena la alergat.
3. Cumparaturi on-line. Cumparaturi destepte economisind timp. De exemplu, o bijuterie din argint te-ar putea ajuta psihic relaxandu-te, in acelasi timp, dupa tot timpul petrecut cu rolele in parc.
De tine depinde sa iti faci zilele cat mai frumoase. Daca ai sti cat de simplu e….Fa-ti motive sa fii fericita!

 

Adauga un comentariu pentru Trucuri pentru a te mentine in forma maxima 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Trucuri pentru a te mentine in forma maxima
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .