CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

Celulita

>

Adio celulita

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Adio celulita

 

Care e obsesia tuturor femeilor la capitolul ingrijire si infrumusetare corporala? CELULITA! Studiile spun ca 70% dintre noi suferim de pe urma nedoritului aspect de coaja de portocala. Insa situatia e pe cale sa se schimbe cu Crema de Corp Modelatoare (Body Contouring) si Crema Exfolianta pentru Corp (Body Buffing) – cremele anticelulitice pentru fermitatea pielii de la Herbalife.
Cum poti spune adio celulitei? Foarte simplu! Foloseste regulat cremele anticelulitice de la Herbalife si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Imediat dupa aplicare, pielea se simte catifelata, supla si placuta la atingere. Dupa 2 saptamani, pielea e vizibil tonifiata si catifelata, iar dupa 4 saptamani, pielea e mai uniforma, iar semnele celulitei sunt reduse in mod vizibil.
Afla doua mici secrete!

1. Foloseste Crema de Corp Modelatoare (Body Contouring) imediat dupa dus, datorita porilor dilatati, absorbtia e mai rapida atunci, ceea ce accelereaza efectul.
2. Aplica cremele o data sau de doua ori pe zi pe coapse, fese si abdomen prin miscari usoare, pana la absorbirea lor in piele.
Intra pe Wellness.ro si afla mai multe detali despre combaterea celulitei si a kg in plus.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Adio celulita 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Adio celulita
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .