CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa

Obezitatea slabeste imunitatea organismului

 

Persoanelor obeze le este mai greu sa lupte impotriva infectiilor, iar pentru acest lucru poate fi de vina raspunsul imun slabit, sugereaza un nou studiu al cercetatorilor de la Universitatea Boston. In experimente efectuate pe soareci infectati cu un microb, cei obezi aveau o abilitate mai scazuta de a lupta impotriva infectiei gingivale decat cei cu o greutate normala, se arata in concluziile studiului. „Ani de zile am avut dificultati in a intelege de ce persoanele obeze au probleme sa scape de o infectie”, a spus dr. Salomon Amar, cercetator la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Boston.

Omul de stiinta a mai spus ca s-a constatat ca aceasta disfunctie din anumite mecanisme, ca rezultat al obezitatii, explica dificultatea vindecarii unei rani. Cercetatorii au descoperit ca in cazul soarecilor obezi era un raspuns imun compromis la respectiva bacterie, ceea ce ii facea mai susceptibili la infectie. Soarecii obezi aveau nivelul celulelor albe, cele care arata imunitatea, mai scazut.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Obezitatea slabeste imunitatea organismului 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Obezitatea slabeste imunitatea organismului
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .