CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Lectia de sanatate de la Wellness.ro

 

cand sa mananci fructe si legume proaspete

Wellness.ro te-a obisnuit sa ai grija de sanatatea si de aspectul tau asa ca astazi iti explica de unde vine pofta de grasimi, cum sa capi in 5 pasi de balonare, cate fructe poti manca intr-o singura zi si care este rolul fibrelor in organism. O alimentatie echilibrata te ajuta sa faci fata provocarilor din viata ta.

De unde vine pofta constanta de Grasimi?

Pofta de grasimi ( unt, smantana, ulei) se poate sa fie nevoia de acizi grasi esentiali, de tip Omega 3.

Poti gasi aciz grasi de tip Omega 3 in suplimente sau in ulei si seminte de in sau canepa. Lipsa de vitamine liposolubile ( A,D, E, K ) poate sa fie o alta cauza a poftei constante de grasimi.

Pentru a reduce pofta constanta de grasimi…foloseste suplimente cu Omega 3, uleiurile si semintele de in si canepa, periodic fa-ti  un set de analize.

Ulei de peste pentru inima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum sa scap de  balonare?

Balonarea este cauzata de ineficienta digestiei carbohidratilor. Prima responsabila cu acest lucru este flora intestinala.  Persoanele care au consumat si mai consuma multe produse pe baza de carne si prea putine produse vegetale, cel mai probabil flora lor intestinala se indreapta spre o putrefactie ( specifica consumului de proteine, in loc de o flora de fermentatie, specifica consumului de carbohidrati)

Pasi pentru a scapa de balonare

Consuma minim 75% produse de post in fiecare zi.

Respecta combinatiile alimentare.

Ajuta-te de probiotice ca sa redresezi flora intestinala.

Doar la nevoie, apeleaza la carbune cu plante medicinale, contra balonarii.

Cate fructe pot manca intr-o singura zi?

Ai pofta de mancare? Ai pofta de dulce? Un sfert din tot ce mananci intr-o zi ar trebui sa fie fructe.

Cate fructe consumi intr-o zi depinde de stilul tau de viata, de alimentatie si de nivelul de miscare.

De exemplu, ca o regula de baza, poti manca 4-6 fructe, dar cu tot cu pulpa nu stoarse. Este recomandat ca macar o parte din ele sa le consumi pe stomacul gol, de aceea cel mai bine dimineata poti sa ai o masa de fructe. Consuma una cate una, pana la pranz si bucura-te de nivelul crescut de energie pe care ti-l va oferi fructele.

Evita storci fructele ca sa prepari suc, te vei alege mai mult cu zaharul din ele. Consuma fructele ca atare, intregi sau taiate bucatele in salata de fructe. Fructele contin vitamine minerale si fibre.
rolul fibrelor in organism sanatate Herbalife

Fibrele sunt benefice pentru organism datorita faptului ca previn aparitia unor afectiuni (cancerul de intestin si bolile cardiovasculare), scad nivelul colesterolului si ajuta la adoptarea unei diete echilibrate.

Fibrele sunt compusi care se gasesc in alimente si au rol esential in mentinerea sanatatii organismului. Sunt carbohidrati complexi si se intalnesc numai in produse de origine vegetala.

Fibrele au un aport caloric redus in dieta zilnica pentru ca nu sunt dizolvate de enzimele digestive, deci, nu ingrasa.
Pentru o dieta echilibrata, Wellness.ro iti propune un produs Herbalife foarte apreciat in Romania:

Fibre si Plante Herbalife, Tablete

Fibre si Plante Herbalife, Tablete

Tabletele Fibre si Plante Herbalife este un supliment alimentar te ajuta a la eliberarea naturala a reziduurilor si toxinelor din organism.

Consumand mai multe fibre, asimilezi mai putine grasimi. Expertii medicali si stiintifici sprijina un consum crescut de fibra dietetica si unul mai mic de grasimi si calorii pentru a mentine corpul in forma.

Reduce colesterolul. Creaza senzatia de satietate, nu te mai simti infometat si nu suferi de pofte.
Actiunea acestui produs este asemanatoare cu cea a unui magnet. Trecand prin tractul gastro-intestinal, acesta atrage si elimina cu sine toate resturile alimentare, care nu au fost asimilate de organism.

Compozitie: amestec de fibre activate, o combinatie de fibre dietetice bogata in componenti solubili, fibre dietetice granulate de ovaz, pectina de citrice, celuloza, oleat de sodiu, L-carnitina.

MOD DE UTILIZARE:

Pentru adulti si copii mai mari de 12 ani cate 2 pastile de 3 ori pe zi inainte sau in timpul mesei cu un pahar plin cu apa.

Consumati impreuna cu Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa si Bautura Concentrata cu Aloe Vera Herbalife, ca parte a programului de control al greutatii si nutritie sanatoasa.

 

Adauga un comentariu pentru Lectia de sanatate de la Wellness.ro 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Lectia de sanatate de la Wellness.ro
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .