CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa

Herbalife sponsor oficial al clubului de fotbal Valencia

 

herbalife-2Compania Herbalife  a anuntat ca a incheiat un acord cu una din cele mai bune echipe de fotbal din Spania, Valencia CF, pentru a deveni sponsor oficial. In plus,  Herbalife devine furnizorul oficial de produse de nutritie al clubului spaniol.

Echipa spaniola va purta echipament cu logo-ul Herbalife la toate meciurile. In plus, marca Herbalife va fi prezentata prin intermediul afiselor publicitare de pe stadionul clubului.

Brandul Herbalife  va aparea, de asemenea, pe autobusul echipei, precum si pe canalele mass-media oficiale ale  Valencia CF,  magazinele cu echipament,  site-ul clubului www.valenciacf.com .

„Acest acord reprezinta o potrivire naturala pentru noi, pentru ca Herbalife pune accent pe alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ. Nutritia este acum recunoscuta ca o componenta importanta a oricarui regim de formare a sportivilor la cel mai inalt nivel de sport si asteptam  cu nerabdare sa incepem sa  colaboram cu echipa Valencia CF pentru a le ajuta sa obtina succes” , a declarat Edi Hienrich, senior vice president si director general al Herbalife Europa.

„Suntem mandri sa fim parteneri cu Herbalife, un brand de prestigiu la nivel mondial care sprijina viitorul Valenciei. Suporterii ar trebui sa fie foarte recunoscatori pentru Herbalife. ”

Sponsorizarea echipei Valencia este a patra sponsorizare a unei echipe de fotbal dupa  LA Galaxy din SUA, FC Inter din Italia si FC  Strasbourg din Franta. Portofoliul companiei Herbalife include o multitudine de sponsorizari ale sportivilor. Aceste sponsorizari sunt cheia brandului Herbalife si permite companiei sa  demonstreze eficacitatea produselor Herbalife pe scena mondiala.

Surse: www.reuters.com www.valenciacf.com

 

Adauga un comentariu pentru Herbalife sponsor oficial al clubului de fotbal Valencia 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Herbalife sponsor oficial al clubului de fotbal Valencia
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .