CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu

 
Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu

Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu

Vacantele sunt minunate iar calatoriile se pot devedi a fi chiar distractive. Dar calatorind, va dati peste cap programul obisnuit si sfarsiti prin a lua majoritatea meselor in oras, ceea ce poate duce la probleme serioase de alimentatie.
Cand intrebam oamenii care sunt la dieta cum isi planifica mesele din timpul vacantei ne spun deseori ca urmeaza sa isi ia vacanta si cu dieta propriu-zisa.

Sfatul nostru este este acelasi:  planificati totul si incercati sa va pastrati obiceiurile alimentare chiar si pe perioada vacantei. In acest mod va veti putea intoarce din calatorie  fara surplus de greutate. Snacks-urile pe care le mancati in timp ce calatoriti va pot da senzatia ca timpul trece mai repede iar mancarea de tip fast-food va poate ademeni, dar tineti minte ca atat timp cat sunteti intr-o masina, intr-un avion sau un tren, si petreceti foarte mult timp asezati, nu ardeti prea multe calorii.
Prima regula este sa nu va parasiti casa inainte de a manca ceva. Un bol de cereale sau ceva usor va poate potoli foamea pana la ora pranzului. Daca conduceti, luati-va cateva minute pentru a impacheta cateva sandwich-uri sanatoase si cateva fructe pentru pranz, in acest fel scapati de tentatia de a intra intr-un fastfood ori de cate ori opriti. Impachetati aperitive sanatoase cum ar fi batoanele proteice, fructe, nuci, sau morcovi proaspeti. Asta ar putea functiona si in cazul in care calatoriti cu avionul. Este destul de greu sa gasiti mancare sanatoasa intr-un aeroport asa ca uitati de snack-urile ce le puteti comanda in avion, chiar si de asa-nimitele snack-uri sanatoase care depasesc 600 de calorii. Zborurile intarziate fac si ele parte din experientele unei calatorii. Daca asta se intampla, in loc sa stati si sa asteptati sau sa pierdeti timpul in restaurantele din aeroport, incercati sa va plimbati si sa consumati calorii in timp ce asteptati. Ramaneti hidratati in zilele calduroase de vara si in interiorul avionului. Ar trebui sa beti cate o cana de apa pentru fiecare ora pentrecuta in avion. Dar daca  beti sucuri sau cocktail-uri o sa va alegeti cu cateva sute de calorii in plus asa ca mai bine ramaneti la apa, ice tea sau bauturi pentru sportivi si evitati alcoolul si cofeina.

Daca va cazati la un hotel, intrebati daca dispuneti de mini-bar. Daca da, sa nu luati cheia acestuia de la receptie. Daca nu este disponibil un mini-bar, este perfect! Puteti manca fructe, legume taiate sau iaurt si le puteti pastra in mini-frigider ca apoi sa le mancati ca gustare. Mie mi-ar placea sa adaug si niste lapte proaspat degresat, si cereale ca sa pot manca micul dejun in camera mea, ceea ce ma duce la o ultima idee: sa fiti atenti daca hotelul va pune la dispozitie micul dejun.

Este tentant sa mancati peste masura cand masa este gratis si chiar si cerealele sau iaurtul in cantitati mai mari pot duce la efecte nedorite.

 

Adauga un comentariu pentru Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .