CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Cum scapi de grasimea de pe burta

 

Cum scapi de grasimea din jurul taliei

Multi avem zone cu probleme, zone din care nu reusim sa facem grasimea sa dispara. Mana sus daca esti unul din milioanele de oameni care au un strat de grasime in jurul taliei de care nu pot scapa.

Este frustrant faptul ca, desi depui efort facand mai multe exercitii fizice, pare imposibil sa reduci grasimea de pe abdomen. Cu un stil de viata activ, exista cativa pasi pe care ii poti face pentru a scapa de grasime.

Mitul despre reducerea stratului de grasime din anumite parti ale corpului

Imi pare rau sa spun asta, dar nu exista lucruri ca reducerea grasimii dintr-o anumita parte a corpului. Noi nu putem alege unde sa depoziteze corpul nostru grasimea si nu o putem inlatura din anume parti, de unde decidem ca nu o vrem. Este destul de descurajant faptul ca sute de genoflexiuni si abdomene nu te vor ajuta imediat sa scapi de colacei. Vestea buna este ca, cu dieta si exercitii fizice, poti sa arzi grasimea in exces.

Trei pasi simpli care te vor ajuta sa reduci grasimea de pe burta
Urmand urmatorii trei pasi vei reusi sa faci grasimea din jurul taliei sa dispara.

1. Fa-ti timp sa fii activ
Desi nu poti reduce grasimea doar dintr-o anumita parte a corpului, nu ar trebui sa neglijezi beneficiile exercitiilor fizice. Daca gasesti timp pentru a face efort fizic zilnic, in curand vei realiza ca ai un corp mult mai tonifiat.

Stiu ca ai mai auzit si inainte acest lucru dar sa fii activ si in forma este un mod minunat de a scapa de stresul zilnic. Sa petreci timpul facand exercitii fizice te poate face sa te gandesti la prioritati. Chiar mai bine, timpul in care faci exercitii fizice te tine departe de frigider!

2. Respira
Practica respiratia constienta prin inspirarea aerului pe nas si expirarea acestuia pe gura. Opreste-te din ce faci, inspira si expira de 5-10 ori pentru a-ti calma mintea si pentru a-ti oferi un ragaz pentru relaxare. Nu lasa stresul sa se strecoare ca apoi sa te simti ametit la sfarsitul zilei, lucru care poate duce la consumarea alimentelor de confort. Incearca aceasta tehnica de respiratie ori de cate ori iti amintesti ( ai putea chiar sa iti notezi pe un biletel pentru a-ti aminti mai des). Fa-ti timp sa te gandesti la corpul tau si la cum ai dori sa arate. Aceasta tehnica te poate ajuta sa rezisti tentatiei de a manca o gogoasa sau te poate ajuta sa te hotarasti sa mergi la sala.

3. Trage umerii inapoi si incordeaza muschii abdomenului
Planifica o pauza pentru intinderi si nu una pentru cafea. Poti face intinderi simple bucurandu-te in acelasi timp de confortul scaunului tau de birou, in timp ce porti o discutie telefonica. Incearca sa iti tragi burtica in timp ce esti asezat sau in picioare, pentru cate 30 de secunde si astfel iti vei intari muschii abdominali. Daca ai la dispozitie un minut, atunci foloseste-l pentru a sta in picioare drept, trage umerii in spate si paseste. Imbunatatindu-ti postura te vei simti mai alert si intr-o forma mai buna.

Desi nu exista solutii rapide, te vei simti mai bine daca vei incepe sa faci exercitii fizice; controleaza-ti silueta si fa-ti timp sa te gandesti la tine! Oricare ar fi zona ta problema, fie ca e burta, coapsele groase sau barbia dubla – cu un exercitiu de rutina constant si rabdare, iti vei putea imbunatati fizicul.

 

Adauga un comentariu pentru Cum scapi de grasimea de pe burta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Cum scapi de grasimea de pe burta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .