CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Cum ajuta Schizandra Plus la slabire

 
schizandra-herbalife-vitamine

SCHIZANDRA

In randurile ce urmeaza vei afla care este compozitia produsului Herbalife Schizandra Plus, care este rolul acestei plante medicinale asupra sanatatii si cum te poate ajuta Schizandra Plus intr-un Program de slabire Herbalife.

Ce este Schizandra Plus

Schizandra Plus este un supliment alimentar bogat in vitamina C, E, B6 si seleniu. Seleniu, vitamina B6 si vitamina C contribuie la un metabolism cu arderi normale si la o buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina B6 reduce oboseala si starea de epuizare. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Despre planta Schizandra cu cinci gusturi

Despre Schizandra ca si planta se spune ca este de origine din China, folosita de peste 2000 de ani pentru tratarea unei game largi de afectiuni. Calitatea cea mai de pret a acestei plante reprezinta efectul puternic antioxidant.

Planta Schizandra se mai numeste „planta cu cinci arome”: dulce, sarat, amar, acru si iute. Este o planta lemnoasa care creste la umbra. Semintele de Schizandra sunt picante si amare iar restul fructului este dulce, sarat si acru.

Ce efecte are Schizandra asupra sanatatii

S-au efectuat studii cu privire la beneficiile pe care fructele plantei medicinale Schizandra le aduc sanatatii. Schizandra stimuleaza organismul ajutandu-l sa se adapteze la stresul fizic, psihic si imunitar.

Boabele de Schizandra ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului datorita compozitiei lor bogate in uleiuri esentiale, acizi si substante cu efect antioxidant.

Un ficat sanatos te ajuta sa slabesti si sa iti mentii greutatea dorita. Persoanele cu un ficat bonlav sunt nemultumite de burta prea mare si se plang de acumularea de grasimi in interiorul abdomenului. Boabele de Schizandra imbunatatesc activitatea rinichilor si detoxifica limfa.

Lignanii din compozitia Schizandra ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului. Schizandra reduce stresul, reduce scaderea imunitatii, osteoporoza, obezitatea si intensifica arderile.

Vitamina C te ajuta sa slabesti

Schizandra Plus contine vitamina C pe care o regasesti si in portocala, lamaie, care te ajuta sa iti mentii supletea taliei. Un deficit de vitamina C nu iti permite sa scapi de garasimea din corp. Vitamina C imbunatateste absorbtia de fier in organism, contribuie la dezvoltarea celulelor imunitare si distruge toxinele produse de bacteriile din corp.

Cum sa scapi de colacei din jurul burtii

Vrei sa scapi de proportiile nedorite si sa te simti mai bine in pielea ta? Schizandra Plus imbunatateste circulatia sangelui eliminand din organism toxinele si excesul de lichid din tesuturi, favorizeaza topirea grasimilor din jurul taliei si duce la scluptarea unei siluete suple.

Colaceii din jurul burtii nu sunt tocmai estetici, aparitia lor se datoreaza si a faptului ca nu ai o alimentatie echilibrata, acest lucru poate duce si la afectiuni destul de grave asupra sanatatii.

In primul rand trebuie sa intelegi cum functioneaza organismul tau si sa ii oferi alimentatia corespunzatoare. Atunci cand organismul primeste un aport caloric mai mare decat are nevoie incepe sa se depoziteze caloriile nedorite.

Grasimea din zona abdomenului se datoreaza mancarii grase, consumului de prea mult zahar, rontaitului in fata televizorului si ciugulitului intre mese. Daca vrei sa ai o talie de invidiat incepe sa mananci sanatos, sa faci miscare si pentru a avea rezutatele dorite alege sa consumi si suplimentul alimentar Schizandra Plus.

Stresul ingrasa

Un alt factor care influenteaza colaceii este stresul. Stresul ne afecteaza sanatatea. Datorita problemelor cu care te confrunti zi de zi, la serviciu, acasa, organismul tau stocheaza caloriile din hrana si produce cortizol. Cortizolul este cunoscut ca hormonul stresului. Schizandra Plus Herbalife ajuta corpul tau sa lupte impotriva stresului si ajuta la protejarea celulelor.

Trebuie sa stii ca stresul creste riscul de diabet, ingrasa, cauzeaza delegrari ale glandei tiroide hormonale si creste nivelul de trigliceride. Chiar daca te alimentezi corect si ai un stil de viata activ, stresul te poate impiedica sa slabesti sau sa iei in greutate.

Vitaminele C, E, B6 care se gasesc in Schizanda Plus reduc starea de oboseala, contibuie la intarirea sistemului imunitar si protejeaza stresul oxidativ.

In concluzie atunci cand esti stresat corpul tau intra intr-o stare defensiva, aceasta reactie duce la acumularea rapida de grasime, imunitatea scade, pofta de mancare creste.

Consuma Schizandra Plus impreuna cu alte produse Herbalife pentru slabire: Formula 1, Tablete cu fibre si plante, Formula 2 complex de multivitamine.

Schizandra Plus Herbalife este un supliment alimentar care iti asigura un complex valoros de substante nutritive si vitamine, pentru a avea rezultatele dorite alege sa il consumi impreuna cu alte produse Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Cum ajuta Schizandra Plus la slabire 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Cum ajuta Schizandra Plus la slabire
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .