CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Apa

Apa si produsele Herbalife

 

apaApa constituie 70% din tesuturile corpului uman, 80% din sange, 90% din creier. Omul pierde zilnic prin transpiratie si prin secretii naturale pana la 2,5% litri de apa. De aceea este foarte necesar sa ne completam rezervele de apa, pentru a ne simti mai bine. Fara hrana, omul poate sa reziste cateva saptamani, dar fara apa, are zile numarate. Cunoscand utilitatea apei, totusi omul modern bea mai putin de 4 pahare – nici macar jumatate din norma zilnica. Apar probleme de sanatate. Apa, atat de pretioasa pentru sanatate, este adesea inlocuita cu cafea, bauturi acidulate, alcool. Prin folosirea acestor bauturi, organismul are nevoie de tot mai multa apa, pentru a putea elimina substantele nocive, ce intra in compozitia lor. Cofeina si alcoolul deshidrateaza organismul.
Apa este necesara pentru o buna digestie, pentru functionarea rinichilor si a ficatului. Apa elimina din organism produsele metabolice, toxinele si previne constipatiile. Apa imbunatateste activitatea glandelor cu secretie interna, contribuind la functionarea eficienta a intregului organism. Insuficienta de apa in corp duce la scaderea imunitatii, scaderea rezistentei la diverse boli.
Setea nu reprezinta un indice al necesitatii de apa in corp. Bea cel putin 1,5 litri de apa potabila pe zi si te vei simti mult mai bine. Pentru a topi grasimea din corp, consuma 1,5 – 2 litri de apa zilnic! Apa este cel mai important catalizator in scaderea si mentinerea greutatii. Apa activeaza metabolismul, impiedica depunerea de grasime, ajuta la reprimarea poftei de mancare si a spasmelor de foame. Cercetarile au aratat, ca limitarea consumului de apa provoaca marirea depunerilor de grasime si invers. Rinichii nu functioneaza normal fara o cantitate suficienta de apa. In acest caz, o parte din sarcina lor este transmisa ficatului. Ficatul are rolul sa transforme rezervele de grasime in energia necesara corpului. Daca ficatul exercita lucrul rinichilor, atunci lucreaza ineficient, prelucreaza mai putine grasimi, grasimile se depun si sporesc greutatea corpului.
Cei care retin apa in organism incearca sa rezolve aceasta problema limitand consumul de apa. Corpul percepe acest lucru drept o amenintare si incearca sa pastreze fiecare picatura. Atunci apa se acumuleaza in spatiul intracelular. Asta duce la umflarea extremitatilor. Substantele diuretice aduc o usurare temporara. Cea mai buna metoda pentru a depasi edemele va fi, sa oferi corpului ceea ce el necesita: o cantitate mai mare de apa. Astfel, apa acumulata in organism va fi eliberata.
Persoanele cu surplus de greutate trebuie sa consume mai multa apa decat cele slabe, chiar si 3 litri pe zi. Cu cat este mai mare greutatea, cu atat este mai mare efortul metabolic. Apa ajuta si la mentinerea tonusului muscular, oferindu-le muschilor proprieatea naturala de a se contracta, prevenind deshidratarea. De asemenea, ajuta la evitarea atarnarii pielii, care urmeaza de obicei dupa o scadere brusca in greutate. Celulele isi iau suficienta apa si pielea capata un aspect sanatos.
Mentinerea echilibrului in ceea ce consumi, este cheia succesului pentru a fi sanatos. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru.

 

Adauga un comentariu pentru Apa si produsele Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Apa

 Apa si produsele Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .