CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Alimente care iti cresc buna dispozitie

 

Alimente care iti cresc buna dispozitie

“Esti ceea ce mananci” . De multe ori asociezi aceste cuvinte cu greutatea corporala, dar stiai ca alimentele pe care le consumi au efect si asupra dispozitiei tale?

In fiecare zi suntem bombardati cu momente stresante, ce se creaza la servici, cu stresul creat de anumite persoane sau chiar de familie! Stresul are impact asupra dispozitiei noastre mai ales atunci cand simtim ca nu stim in ce directie sa mergem. In aceste momente, de cele mai multe ori, din comoditate, alegem sa consumam alimente nesanatoase.

Una din cele mai bune metode de a face fata stresului si de a stimula starea de spirit este aceea de a mentine un nivel de energie echilibrat si o gandire pozitiva. O alimentatie sanatoasa ajuta in aceasta situatie.

Cum?
O modalitate buna ar fi sa mananci alimente pe care organismul de absoarbe lent, alimente ce ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange echilibrat dar si a starii tale de spirit.
Alimentele ce sunt absorbite lent include produsele din cereale integrale cum ar fi musli, orezul brun, humusul si lintea. Incearca sa mananci carbohidrati complecsi (cereale integrale) cu proteine slabe.

Ce sa eviti?
Alimentele cum ar fi painea alba, alimentele cu continut ridicat de zahar si cele bogate in grasimi sau sare, sunt absorbite rapid de organism, determinand nivelul de zahar din sange sa scada la numai o ora dupa ce le mananci. Acest lucru este urmat de o scadere brusca de energie. Dupa scaderea energiei incepi sa te simti din ce in ce mai obosit, senzatia de foame reapare si vei opta pentru o gustare la indemana cum ar fi ciocolata sau biscuitii si, te vei indrepta catre o noua scadere brusca de energie.

Vestea buna
Consumand alimente sanatoase si pastrand un stil de viata echilibrat, nu numai ca iti vei tine dispozitia sub control dar silueta ta va arata impecabil!

 

Adauga un comentariu pentru Alimente care iti cresc buna dispozitie 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Alimente care iti cresc buna dispozitie
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .