CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Adevarul despre viata activa

 

Adevarul despre viata activa

De cele mai multe ori, cand oamenii aud termenul “activ” au un sentiment de groaza.

Oamenii isi imagineaza ca trebuie sa dedice ore in sir unor antrenamente nebune sau mai rau, se gandesc la sporturi extreme pe care le-ar uri, cum ar fi skateboarding sau parasutism. Probabil, asta se datoreaza faptului ca „activ” poate avea atat de multe intelesuri. Auzim cuvantul „activ” in reclame, unde este folosit in timp ce un om se arunca de pe o cladire, avand replica “Oamenii activi folosesc deodorantul X”, setand astfel o insemnatate cuvantului “activ”.

Unii oameni cred ca trebuie sa fii slab pentru a fi activ. Din nou, acest lucru se datoreaza mass-mediei care foloseste foarte des termenul “activ” in timp ce arata corpuri incredibil de tonifiate. In mod subconstient, acest lucru te poate face sa asociezi stilul de viata activ cu mult efort si pericole uriase. Daca si tu, ca multi altii, te iti zici “ Nu sunt facut pentru a avea un stil de viata activ”, lasa-ne sa incercam sa iti schimbam punctul de vedere.

Pericolele din stilul de viata modern

Lumea moderna a tehnologiei si transportul avansat a schimbat modul in care traim. Foarte des petrecem mult prea mult timp in fata unui ecran. Ar trebui sa fie un semn ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multa lume face doar acest drum scurt: de la usa de la intrare, la masina apoi in parcare. Apoi iau liftul pana la birou, de obicei fara sa ia pic de aer curat in drumul dinspre casa spre birou.

A fi activ nu dureaza mult; a adauga o plimbare in jurul blocului sau macar pana la biroul colegului te face sa te ridici din scaunul tau. Unii oameni se abat de la rutina zilnica adaugand o plimbare, urcand scarile sau plimbandu-se cu bicicleta.

Vorbind despre biciclete, ati vazut bicicletele cu motor? Cele care au un mic motoras in spate? Sau scooterele? Cu siguranta nimeni nu s-ar fi gandit ca o sa devina atat de populare.

Tehnologia este minunata dar ne-a facut putin cam lenesi. Doar pentru ca te poti aseza pe o bicicleta ca apoi sa o lasi sa te duca la destinatie, nu inseamna ca este cea mai buna alegere pentru corpul tau, mai ales daca vrei sa fii sanatos.

Gaseste-ti propria “viata activa”

Adevarul e ca daca nu dormi sau stai nemiscat, inseamna ca esti activ. Chiar si agitatia te ajuta sa arzi calorii.

Adevarul despre viata activa

A gasi nivelul de activitate potrivit corpului tau este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Sa-ti maresti nivelul de activitate poate fi de la o simpla plimbare de pranz pana la antrenamentul intens pentru maraton. De indata ce iti propui sa iti maresti nivelul de activitate, la fiecare cateva saptamani corpul tau se va adapta si probabil vei duce totul catre un nou nivel.

Sensul cuvantului “activ” se poate schimba zilnic. Uneori inseamna sa te plimbi cu o bicicleta prin oras in alta zi inseamna sa faci o excursie pe munte. Ambele sunt active, placute si distractive!

A te urca pe scara activitatilor este cel mai mare pas, dar acum ca stii ca a fi activ nu inseamna a face parasutism sau antrenamente intense, cu siguranta esti pregatit sa incepi sa urci pe scara ta catre o viata mai activa.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Adevarul despre viata activa 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Adevarul despre viata activa
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .