CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

4 Sfaturi pe care trebuie sa le urmezi ca sa obtii gene lungi

 

gene-lungiTrendurile modei si natura umana, ambele sunt atrase de genele lungi si groase! Desi sunt atat de multe produse din care poti alege si tratamente create pentru a-ti oferi gene lungi, vreau sa iti spun cateva secrete care te vor ajuta sa ai gene frumoase, in mod natural.

Se pare ca pe masura ce imbatranim, genele noastre devin mai scurte si mai subtiri. Exista o serie de factori care duc la ruperea genelor dar si multe optiuni pentru a obtine gene lungi. Inainte de a investi in medicamente sau tratamente de frumusete, trebuie sa stii ce ai putea sa faci pentru a obtine gene lungi.

Pentru a obtine gene lungi, urmeaza aceste sfaturi simple:

Sfatul nr 1: Cel mai important lucru – opreste abuzul! Am spus asta despre piele si despre par. Aceeasi regula se aplica si daca vrei sa ai gene lungi. La sfarsitul zilei este in regula sa masezi zona din jurul ochilor, dar daca esti prea dura cu pielea delicata din aceasta zona, o sa iti rupi genele. Fie ca incerci sa te demachiezi sau vrei pur si simplu sa iti cureti fata, elimina impuritatile usor, pentru a-ti salva genele.

Sfatul nr. 2: Periaza-ti genele. Suna ciudat, dar consider ca periajul genelor ar trebui sa faca parte din ritualul zilnic de infrumusetare. Asa cum iti periezi parul sau dintii, periatul genelor cu o perie pentru gene poate crea acel aspect de gene lungi, chiar daca nu este mascara pe perie. Este o cale buna de a separa genele inainte de aplicarea rimelului.

Sfatul nr.3: O dieta si un stil de viata sanatos au efect asupra genelor tale. Daca ai o nutritie echilibrata, parul si pielea ta arata bine. Un stil de viata sanatos va ajuta firul de par sa creasca, inclusiv genele.

Sfatul nr 4: Acest sfat este pentru doamne: fiti gentile cand indepartati genele false sau machiajul. Genele false te ajuta sa iti schimbi look-ul si se gasesc in mai multe stiluri, in functie de trend. Pe atat de minunat cum arata, genele false iti pot rupe genele naturale atunci cand le indepartezi. Acelasi lucru se intampla si in cazul mascarei waterproof care poate fi greu de indepartat. In astfel de cazuri, foloseste un demachiant pentru ochi pentru a curata usor si pentru a preveni ruperea genelor.

Exista multe tratamente si produse care te pot ajuta sa obtii gene lungi si frumoase, dar daca urmezi acesti pasi simpli, nici nu vei avea nevoie de ele. Tine minte ca acestea sunt sfaturi generale care te pot ajuta sa obtii gene lungi. Este indicat sa consulti un medic daca vrei sa folosesti produse pe baza de prescriptie medicala care promit rezultate dramatice. Ai putea, deasemenea, sa folosesti cosmetice si tehnici traditionale de aplicare a fardurilor pentru a-ti face genele sa para mai lungi. La final, cel mai rapid mod de a obtine look-ul dorit este sa folosesti un ondulator de gene! Acesta iti va face ochii sa para mai mari iar genele tale vor arata mai lungi imediat!

 

Un comentariu pentru “4 Sfaturi pe care trebuie sa le urmezi ca sa obtii gene lungi”  

  1. Elena spune:

    Si ceea ce mananci conteaza, si nu uita sa te demachiezi inainte de culcare. Eu iau Formula 1 Herbalife si vitamine cu minerale Formula 2 pentru femei pentru par si unghii mai rezistente.

Adauga un comentariu pentru 4 Sfaturi pe care trebuie sa le urmezi ca sa obtii gene lungi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 4 Sfaturi pe care trebuie sa le urmezi ca sa obtii gene lungi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .