CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Produse Herbalife

Produse Herbalife – Oferta verii

 
Oferta produse Herbalife

Cana de vara Herbalife

 

Pentru fiecare pachet de Mic Dejun achizitionat primesti gratuit o cana de Vara Nutritie Herbalife.

Cana din sticla foarte moderna te va binedispune cu aroma preferata de Shake Formula 1 Herbalife.

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta promotie poti alege oricare din aromele de Shake Formula 1, impreuna cu una din cele doua arome ale Bauturii concentrate Herbal Aloe Vera, oricare dim cele doua arome ale Batoanelor Express Formula 1 si Ceaiul instant pe baza de plante cu aroma naturala de 100g.

In aceasta vara profita de promotia Herbalife care vine cu idei noi si retete pentru prepararea bauturii tale preferate Herbalife. Alege micul dejun preferat si bucura-te de atmosfera de vara cu o nutritie echilibrata chiar daca ai o munca de birou.

Ai observat ca uneori nu ai timp sa mananci nimic dimineata, si daca iesi din casa gasesti prea multe tentatii putin hranitoare dar cu un continut mare de calorii si grasimi saturate care iti fac rau cu timpul.

Atunci cand esti pe fuga exista mereu o alternativa de a-ti lua micul dejun echilibrat. Este bine sa consumi la micul dejun un meniu complet care sa iti de-a energia de care organismul tau are nevoie.

Incepe ziua cu un mic dejun echilibrat si vei observa cresterea capacitatii de concentrare care iti va imbunatati nivelul performantelor zilnice. Vei emana energie si vei fi admirat si ascultat cu atentie de catre cei din jur. Shake-ul F1 este simplu de preparat, delicios si echilibrat din punct de vedere nutritiv. Pudra proteica este imbunatatita cu vitamine, minerale si ingrediente din plante care fac bine sanatatii. 

Micul dejun este cea mai importanta masa a zile de aceea trebuie sa fie masa cea mai consistenta. In prezent multe persoane sar peste aceasta masa din cauza timpului. Este bine sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa iei micul dejun in fiecare zi. Trebuie sa ii asiguri organismului tau toti nutrientii necesari proteine, vitamine, minerale, carbohidrati si apa.

In acest sezon exista o oferta Herbalife. La achizitionarea a patru dintre produsele din gama Herbalife: Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa , Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera , Formula 1 Express Baton Nutritiv Herbalife si Ceai Herbalife pe Baza de Plante 100g de plante si vei primi o cana in care sa iti prepari shake-ul preferat.

Avand o gama variata de arome Shakeul Formula 1 il poti prepara dimineata cand esti pe fuga cu apa sau lapte.

Ceaiul pe baza de plante este o combinatie intre ceaiul verde si cel negru. Este un praf instant care se dizolva rapid in apa rece sau calda si nu mai este nevoie sa  pierzi timpul pentru a-ti prepara un ceai obisnuit la plic. Prin consumarea acestuia vei avea multa enrgie in fiecare zi.

F1 Express Baton Nutritiv Herbalife este gustarea pe care o poti lua intre mesele principale. Este practica, o iei cu tine si o poti manca in orice moment cand simti ca tie foame. Sunt niste batonase delicioase cu aroma de ciocolata sau fructe de padure si iaurt pe care le poti savura chiar si in drum spre locul de munca.

Alege sa consumi suc de Aloe Vera Concentrat. Acesta are un gust usor acrisor si ajuta foarte mult la ingrijirea sanatii. Planta Aloe Vera consumata intern imbunatateste digestia, faciliteaza absorbtia de proteine, atenueaza arsurile la stomac si are efect calmant asupra intestinelor.

Daca vrei livrare de produse Herbalife la domiciliu noi iti putem oferi acest serviciu rapid.

Comanda online produse Herbalife pentru micul dejun si bucura-te de atmosfera de vara cu nutritie Herbalife.

 

Adauga un comentariu pentru Produse Herbalife – Oferta verii 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Produse Herbalife

 Produse Herbalife – Oferta verii
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .