CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Pentru o viata sanatoasa cu Herbalife

Blog Wellness.ro

 
joi,1 octombrie, 2009

Antioxidanti

Antioxidanti

Ce au in comun impuritatile toxice, fumul de tigara, exercitiile fizice si raceala? Aparent nimic. Si totusi toate forteaza sistemul de aparare al organismului, toate creeaza necesitatea de anumite elemente nutritive cheie pentru a ne proteja sanatatea.  Rezidurile toxice sunt aruncate in mediul inconjurator cu o cadenta din ce in ce mai accelerata.
Zilnic suntem supusi actiunii acestor poluanti. Multora aceasta actiune deja le-a distrus sanatatea, organismul majoritatii oamenilor este afectat la nivel celular. S-a descoperit ca un sir de substante toxice actioneaza nociv in mod indirect, producand substante biochimice numite “radicali liberi”. Radicalii liberi aparuti in organism actioneaza nociv din doua motive. In primul rand sunt foarte activi in plan biochimic. Au tendinta sa atace si sa distruga membranele celulare, astfel lezand, iar cate odata chiar omorand celula. In al doilea rand radicalii liberi nu ataca o singura data. Nu se opresc. Au o proprietate unica de a se reproduce din nou si din nou pana nu devasteaza complet membrana celulara. Daca nu am fi avut un sistem special de rezistenta la radicali liberi, introducerea chiar si a unei cantitati neinsemnate de aceste materii toxice, ar fi fost fatala, pentru ca ele pur si simplu trec de la celula la celula, distrugandu-le stratul superficial, pana cand toate devin incapabile de munca.
Un exemplu obisnuit este aerul poluat cu smog, fum, praf industrial, gaze de esapament. Acest aer inspirat creeaza radicali liberi activi in organismele vii. Scade considerabil lucrul plamanilor, mai ales la batrani. Fumul de tigara, prezenta caruia o putem controla, dauneaza plamanilor la fel ca si smogul, declanseaza producerea radicalilor liberi in organism. Efectul sensibilitatii la raceala, boli virale etc., este si acesta rezultatul producerii de radicali liberi.
Ce-ar fi daca am putea trai o viata complet libera de poluanti toxici? Ce-ar fi daca am putea evita toti virusii si toate sursele de infectii? Am putea sa ne eliberam de radicalii liberi? Buna idee, dar nu este posibil. Chiar si organismul insusi produce partea sa de radicali liberi in procesul de functionare.
Practic toate procesele metabolice, mai ales cele implicate in producerea de energie produc o cantitate de radicali liberi in calitate de reziduuri. Acest lucru se intampla pentru ca mecanismele generatoare de energie ale organismului depind de utilizarea minunatei molecule datatoare de viata – oxigenul. Organismul practic “arde” anumiti nutrienti pentru generarea energiei analog cu arderea benzinei intr-un automobil. Procesul de transformare a carburantului in energie prin legarea chimica a oxigenului se numeste “oxidare”. Chiar si organismul nostru nu-si arde sau (oxideaza) complet combustibilul.
Unele produse nocive de oxidare partiala a hranei cu scop energetic sunt  radicalii liberi – echivalentii smogului in organism. Radicalii liberi generati in interiorul organismului dauneaza membranei celulare la fel, ca si cei declansati de mediul poluat.
Din fericire organismul are un sistem demn de laude pentru a minimaliza prejudiciile aduse de poluantii toxici, de procesul vital de oxidare, de infectii si substante otravitoare. Aceasta protectie este o parte a sistemului imun ce anihileaza atacul virusurilor si a altor agresiuni. O parte speciala a protectiei de radicali liberi si reziduurile oxidarii e asigurata de actiunea sinergica a unor elemente nutritive si enzime specifice. Aceste substante se numesc antioxidanti. Antioxidantii sunt compusi naturali, care au posibilitatea de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, adica de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, ajutand corpul sa nu-si distruga celulele.
Radicalii liberi, neanihilati, s-au asociat cu o multime de boli, incluzand cancerul, afectiunile plamanilor si functionarea improprie a sistemului nervos si imunitar. Recentele studii medicale au aratat ca antioxidantii pot, de fapt, inactiva radicalii liberi si pot chiar opri aparitia unor boli, avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire.
Sistemul imunitar de aparare a organismului necesita o nutritie buna. Exista si anumite elemente nutritive cu un rol deosebit in apararea organismului impotriva atacului de radicali liberi. Iata cateva dintre ele:

Vitamina E – prezenta in legume de culoare verde, oua, germeni de grau, ficat, uleiuri, plante. Este o vitamina esentiala, un antioxidant puternic ce previne deteriorarea lipidelor si a uleiurilor esentiale, incluzand si acizii grasi Omega-3. Vitamina E este, de asemenea, un cofactor la productia unei molecule antioxidante importante: Glutatione. Experimentele aratat ca vitamina E reduce daunele produse de componentii smogului.
Vitamina C – importanta in sistemul de regenerare a organismului. Este adanc implicata in functionarea corecta a sistemului  imunitar. Se gaseste in citrice, brocoli, ardei si multe alte fructe si legume.
Vitamina A – (sub forma provitamina – caroten). Se gaseste in  morcovi, spanac, verdeata. Antioxidant natural, apara plamanii de actiunea nociva a fumului de tigara si a smogului.
Vitamina B – se gaseste in banane, verdeata, morcovi, mar, cartof, una dintre cele mai importante vitamine pentru apararea organismului. Ajuta la mentinerea sanatatii membranelor mucoase ale  sistemului respirator. Asigura o bariera naturala in calea infectiilor.
Seleniu – probabil cel mai important antioxidant pentru sanatatea umana, este factorul cheie al uneia dintre cele mai importante enzime zdrobitoare de radicali liberi din organism. Se gaseste in tarate, telina, usturoi, peste, mazare, dar este deseori insuficient in dieta omului modern.
Multe fructe, vegetale, cereale si uleiuri vegetale contin vitamine si minerale cu calitati antioxidante. Oricum, in zilele noastre atat de agitate, nu avem intotdeauna timpul si posibilitatea sa mancam ceea ce ne poate asigura o sanatate buna. Insa, produsele Schizandra Plus si Rose Ox ofera aceasta posibilitate.
 

herbalife-2Compania Herbalife  a anuntat ca a incheiat un acord cu una din cele mai bune echipe de fotbal din Spania, Valencia CF, pentru a deveni sponsor oficial. In plus,  Herbalife devine furnizorul oficial de produse de nutritie al clubului spaniol.

Echipa spaniola va purta echipament cu logo-ul Herbalife la toate meciurile. In plus, marca Herbalife va fi prezentata prin intermediul afiselor publicitare de pe stadionul clubului.

Brandul Herbalife  va aparea, de asemenea, pe autobusul echipei, precum si pe canalele mass-media oficiale ale  Valencia CF,  magazinele cu echipament,  site-ul clubului www.valenciacf.com .

„Acest acord reprezinta o potrivire naturala pentru noi, pentru ca Herbalife pune accent pe alimentatie sanatoasa si un stil de viata activ. Nutritia este acum recunoscuta ca o componenta importanta a oricarui regim de formare a sportivilor la cel mai inalt nivel de sport si asteptam  cu nerabdare sa incepem sa  colaboram cu echipa Valencia CF pentru a le ajuta sa obtina succes” , a declarat Edi Hienrich, senior vice president si director general al Herbalife Europa.

„Suntem mandri sa fim parteneri cu Herbalife, un brand de prestigiu la nivel mondial care sprijina viitorul Valenciei. Suporterii ar trebui sa fie foarte recunoscatori pentru Herbalife. ”

Sponsorizarea echipei Valencia este a patra sponsorizare a unei echipe de fotbal dupa  LA Galaxy din SUA, FC Inter din Italia si FC  Strasbourg din Franta. Portofoliul companiei Herbalife include o multitudine de sponsorizari ale sportivilor. Aceste sponsorizari sunt cheia brandului Herbalife si permite companiei sa  demonstreze eficacitatea produselor Herbalife pe scena mondiala.

Surse: www.reuters.com www.valenciacf.com

 

luigiMulti dintre noi avem impresia ca noi putem controla cantitatea de mancare ingerata. Credem ca organismul nostru ne va „spune” ca s-a saturat si ca dupa ce terminam de mancat chiar stim cat am mancat. Ce bine daca era adevarat! „Cercetarile ne-au aratat ca diversi factori din jurul nostru ne determina sa gatim mult si sa mancam mult mai mult decat avem nevoie,” spune Luigi Gratton, M.D., Vice Presedinte pe probleme de Nutritie in Herbalife. „Farfurii mari –  tacamuri din ce in ce mai mari – ne determina sa mancam mai mult decat avem nevoie.”  Un experiment* efectuat intr-o gelaterie a aratat faptul ca cei carora li s-au dat farfurii mari si linguri mari, au mancat cu 57% mai multa inghetata decat cei care au primit in castroane mici si au avut lingurite.
Cantitatea pe care urmeaza sa o mancam este in general stabilita chiar inainte sa luam prima inghititura. Realitatea releva faptul ca mancam oricat si orice – fie ca e mult sau putin. Faptul ca mancam la un fast-food sau la un restaurant, ne incanta atata timp cat savuram fiecare inghititura. Nu lasam stomacul sa ne dea semnalul ca s-a saturat, ci mai degraba lasam in urma noastra o farfurie mare si goala.

Cantitatea pe care urmeaza sa o mancam este in general stabilita chiar inainte sa luam prima inghititura. Realitatea releva faptul ca mancam oricat si orice – fie ca e mult sau putin. Faptul ca mancam la un fast-food sau la un restaurant, ne incanta atata timp cat savuram fiecare inghititura. Nu lasam stomacul sa ne dea semnalul ca s-a saturat, ci mai degraba lasam in urma noastra o farfurie

Controland cat de mult pui in farfurie incepi sa controlezi cat de mult mananci. insa mai sunt si alti factori care ne pot determina sa mancam exagerat. Doar la simpla vedere a mancarii sau prezenta mirosurilor apetisante de paine proaspata sau de gogosi – ne pot determina sa mancam, chiar daca nu ne este foame. Va prezint cateva metode care ne ajuta sa nu exageram:
• Folositi vesela mica, nu mare – Este o metoda veche, dar ajuta – folosind farfurii mici si pahare inalte,  transparente, o sa aveti iluzia ca aveti mai multa mancare in farfurie si mai multa bautura in pahar.  Tacamurile mici o sa va impiedice sa mancati prea mult – folositi totul in miniatura.
• Folositi recipienti alimentari pentru o singura portie – Cu cat recipientul este mai mare, cu atat si mancarea este mai multa. Acele cutii imense, care sunt mai ieftine decat cele mici, pot fii bune pentru portofelul vostru, dar studiile arata ca veti consuma mult mai mult – cu pana la 20% mai mult decat daca ati fii cumparat doar cutii mici. Mai bine alegeti tot ceea ce este ambalat ca pentru o singura portie.
• Dulciurile – Fa in asa fel incat dulciurile sa nu fie accesibile si la indemana. Poate ca nu intotdeauna te apuci sa coci prajituri cu ce ai prin casa, insa daca ai mereu in frigider prajituri semipreparate si un cuptor cu microunde, o sa fii tentat. incearca sa nu le ai mereu in preajma – mai bine pune in locul lor platouri cu fructe.
• Poti sa ai mai multe varietati de mancare, dar nu exagera – Studiile arata ca mancam mult mai mult daca avem o varietate mai mare de alimente in farfurie – toate acele gusturi variate iti tin papilele in alerta. Fructele sarace in calorii si legumele sunt cele mai bune, insa daca trebuie sa participati la o masa traditionala in familie, limitati-va la doar cateva bucati de mancare in farfurie.
• Shake it up – incearca un shake proteic cu Formula 1 Herbalife la micul dejun sau la pranz. Preparat cu o anumita cantitate de lapte, pudra proteica si fructe, este mai usor sa controlezi portiile. Adaugand cateva cuburi de gheata creezi senzatia ca e mai mult, insa nu o sa adaugi calorii – serveste din pahare inalte.

 
luni,24 august, 2009

Legumele, zarzavaturile, si fructele constituie o importanta sursa de energie pentru organism, in primul rand datorita glucidelor. In aceeasi masura, sunt mari depozitare de vitamine si oligoelemente, asadar, elementele nutritive pe care ni le pune la dispozitie natura verde, indispensabile vietii. Anotimpul rece ofera o diversitate de legume, zarzavaturi si fructe din care se poate alege pentru gustari delicioase: tarte cu fructe, salate colorate sau supe. Totul insa trebuie facut cu mare atentie, astfel incat rezultatul sa fie exact cel dorit: un organism frumos si sanatos.

fasole

FASOLEA PASTAI
Contine: Vitaminele C, A si folati(lipsa acidului folic in organism poate cauza severe oscilatii de dispozitie, disfunctii ale stomacului si digestiei) .
– se aleg pastaile de culoare deschisa, mici si fara pete, care se desfac usor.
– pastaile trebuiesc curatate inainte de folosire; se pastreaza in frigider aproximativ 5 zile.
– pentru ½ kg de boabe de fasole se folosesc trei parti de apa fiarta si 4-5 linguri de sare; fasolea se fierbe timp de 6-12 minute, se scurge si se spala cu apa rece folosind o strecuratoare; in final, se adauga unt, sare, piper si alte condimente.

usturoi1

USTUROIUL
Contine: Fitochimicale ( flavonoide si carotenoide -sunt pigmenti naturali ce confera fructelor si legumelor culori distincte, insa acestea le confera alimentelor si proprietati care joaca un rol important in mentinerea sanatatii)
-sunt recomandate capatanile tari si bine uscate.
-se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, nu in frigider.
-da gust mancarurilor, este delicios in friptura si nelipsit in piftie.

cartof_1

CARTOFII
Contin: Vitaminele A, C, B6, fibre, cupru si potasiu.
-sunt recomandati cei medii, rosii sau albi, tari, ovali, fara lovituri.
-rezista mult(in special cei rosii) daca sunt pastrati la loc racoroc, intunecat si uscat.
-sunt deliciosi copti in coaja aprovimativ 30-45 de minute si apoi ornati cu smantana, sunculita si sare; fierti timp de 20-30 minute si serviti natur, in tocanite sau piure.

sanatatea_venita_din_sfecla___leguma_ajuta_la_scaderea_tensiunii_arteriale_911_20080708143451_762

SFECLA
Contine: folati, potasiu si vitamina C.
-radacina trebuie sa fie tare, fara crapaturi, de marime mica sau medie; frunzele sunt comestibile proaspete.
-se curata de frunze se se pastreaza in frigider in pungi de plastic, o saptamana sau chiar mai mult.
-sfecla se curata de coaja si se serveste in salate sau doar cu ulei si sare.

 
miercuri,5 august, 2009
Apa

Apa

Apa este indispensabila pentru oricare functie a corpului uman si trebuie consumata zilnic pentru a fi sanatosi. Aceasta importanta a apei este accentuata si prin faptul ca organismul uman, nu poate rezista mai mult de cateva zile fara apa, pe cand fara hrana poate rezista mai mult.

Corpul omenesc detine 70% apa in tesuturi si 30% in oase. Multe femei au impresia ca daca consuma o cantitate substantiala de apa, aceasta le ingrasa. Ei bine, aceasta afirmatie nu este adevarata. Apa este factorul numarul 1 in slabire (pierdere din greutate). Din contra daca organismul dvs. retine apa atunci trebuie sa consumati cate 2 l – 2,5 l de apa zilnic. Nu este neaparat sa beti pahare intregi de apa, dar cel putin luati cateva inghitituri mici si dese.

Pentru a slabi cu produsele Herbalife este necesar sa beti la fel 2 l – 2,5 l de apa zilnic.

Daca doriti sa slabiti sanatos si fara diete drastice atunci obijnuiti-va organismul cu consumul de apa.

 

Compania Herbalife a efectuat un sondaj in Marea Britanie pe 4000 de persoane cu varsta 16 – 80 ani.  Sondajul a aratat ca persoanele de peste 50 de ani au un mod de viata mai activ si mananca mai sanatos.

Studiul a aratat ca tinerii de 25 ani consuma zilnic in medie 2300 de calorii/zi, fac sport  de 3 ori/saptamana si consuma de 20 ori/luna mancare nesanatoasa tip junk food.

Persoanele de peste 50 ani consuma 1900 calorii/zi,  fac sport de 4 ori/saptamana si consuma de 4 ori/luna mancare nesanatoasa tip junk food.

Aflati mai multe detalii pe : http://www.ziare.com/Mai_sanatosi_la_50_de_ani_ca_la_25-838138.html

 

 

 
joi,16 iulie, 2009
herbalife-doctors-team

CONSILIUL MEDICAL HERBALIFE

Corpul femeilor a fost asociat, inca din vechi timpuri, cu conceptul de frumusete. Responsabili de aspectele corpului femeii, inca de la nastere, sunt hormonii feminini si, din acest punct de vedere, fiecare femeie este unica. In tinerete exista un echilibru al tiparului hormonal ceea ce inseamna ca mesajele trimise de estrogeni permit sa aminteasca corpului femeii cum sa slabeasca, dar, mai ales, cum sa distribuie grasimea in mod armonios, in punctele estetice cheie, potrivite pentru a fi atragatoare.

Dar ce se intampla cand, an dupa an, 5-10-15 kg se depun in mod gradual si aspectul corpului tau nu te mai satisface? Nu te mai gasesti atragatoare!

Poti alege sa traiesti cu aceste kilograme. Dar esti fericita? Sau te intrebi, firesc, cum ai face sa slabesti din greutatea nedorita, fara ca acest lucru sa devina o obsesie, fara diete drastice sau exercitii epuizante!

De ce toate incercarile ce le-ai facut pana acum nu au avut rezultate sau rezultatele au fost de scurta durata? Raspunsul este incetinirea metabolismului, aport caloric crescut sau lipsa de miscare.

Aceste dezechilibre fac ca majoritatea incercarilor noastre de pana acum de a slabi sa esueze.

Poti, insa, sa alegi un mod de viata mai sanatos impreuna cu produsele Herbalife. Compania Herbalife este lider in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Herbalife imbunatateste vietile oamenilor din 66 de tari, de pe 6 continente, prin intermediul unel retele de 1,7 milioane de distribuitori.

Herbalife dezvolta cele mai bune produse pentru slabire, mentinere, ingrasare, energie & fitness, ingrijire personala.

Click aici sa vezi Consiliul Medical Herbalife.

 
joi,9 iulie, 2009
Eliminare Celulita Herbalife

Programul Anticelulitic Herbalife Mini

Cum scapi de celulita cu Herbalife

Vara mereu ne surprinde vaitandu-ne. Ba ca am pus cam multe kilograme pe noi in ultima vreme, ba ca s-a instalat celulita ca la ea acasa si trebuie sa punem in asteptare fustele mini si pantalonii scurti. Uita de toate acestea, cu masaj, exercitii fizice combinat cu Programul Anticelulitic Herbalife Mini.
Acest Program contine trei produse:
Bautura Concentrata cu Aloe Vera – un suc concentrat pentru prepararea bauturilor cu proprietati tonifiante, hidratante, nutritive si curative antiinflamatoare. Ajuta la detoxifiere;
RoseGuard – supliment alimentar pe baza de Rozmarin, Astragalus, Turmeric si vitamine, pentru a netezi pielea si pentru imbunatati textura si aspectul, a-i reda o structura matasoasa;
Thermo Complete – pastile Herbalife care ard grasimile si tonifica intreg corpul. Dreneaza limfa. Ajuta la netezirea portiunilor de celulita ale pielii. Te fac sa te simti splendid in costumul de baie.
Celulita, factorul care ingrijoareaza multe femei dar si pe unii barbati, si inca ceva, celulita nu tine cont de greutatea corporala, de varsta sau daca esti slab sau gras. Celulele de grasime sub piele au texturi neuniforme datorita stilului de viata nesanator, dieta dezechilibrata sau modificari hormonale, toate acestea determina aspectul de coaja de portocala.
Incearca si tu acest Program Anticelulitic de la Herbalife care reduce vizibil aspectul de „coaja de portocala” si vei putea purta fara probleme pantalonii scurti, costumul de baie si fustele mini.

Ce cauzeaza celulita? Citeste mai departe…

 
miercuri,8 iulie, 2009

Potoleste-ti foamea, mentine-ti energia si lasa-te in voia poftelor!

Aloha Delight
1 Pahar de lapte degresat
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
1/2 lingurita nuca rasa de cocos
1/2 lingurita esenta de ananas
1 lingura suc de portocale
3 cuburi de gheata.
Banana Fruit Shake The Carrot Thing
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla 2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
120 g iaurt degresat 200 ml suc proaspat de morcovi
120 ml apa plata 3 picaturi suc de lamaie
o piersica mare taiata felii sau un kiwi cuburi de gheata.
1/2 banana, 3 cuburi de gheata.
Herbal All-Bran Shake American Apple Pie
2 linguri de müsli  în 1/2 ceasca apa fierbinte, cand s-au racit adauga: 2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla
2 linguri lapte praf degresat 1/4 lingurita de nucsoara
2 linguri Formula 1 aroma French Vanilla. 1/4 lingurita de scortisoara
230 ml suc de mere
3 linguri de lapte degresat
Fruit-Juicy Shake 4 felii de mar
2 linguri Formula 1 aroma de Fructe de Padure 3 cuburi de gheata.
200 ml suc de fructe hipocaloric
4 – 6 capsuni, cuburi de gheata.

Strawberries and Cream

  • 2 linguri Formula1 aroma de Fructe de Padure

  • 5-10 capsuni

  • 200 gr iaurt sau lapte degresat inghetat

Extra Chocolatey Shake
2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
200 ml lapte degresat

½ pliculet zahar vanilat

1 lingura sirop de ciocolata

1 lingura cacao instant
3 cuburi de gheata.
Capucino Shake
2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
150 ml lapte degresat
100 g iaurt  degresat
½ pliculet  zahar  vanilat
1 lingurita cafea instant
3 cuburi de gheata
Brain Freeze Chocolate Banana
2 linguri de Formula 1 aroma Fructe Tropicale 2 linguri Formula 1 aroma de Ciocolata
1/2 banana 200 ml lapte degresat
1/2 piersica 1/2 banana
150 ml suc de portocale 3 cuburi de gheata
5 capsuni, cuburi de gheata
Orange & Banana

Maui Madness

2 linguri Formula 1 aroma de Fructe Tropicale

2 linguri Formula 1 aroma Fructe Tropicale

200 ml suc de portocale 1 lingura de ananas strivit
1/2 banana
cuburi de gheata
1 lingura de nuca rasa de cocos
1 lingura de suc de portocale

200 ml iaurt dietetic inghetat
Mentinerea echilibrului in ceea ce mananci este cheia succesului pentru o masa sanatoasa. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru.
 
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .